Έσκασε «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων στις ΗΠΑ για την διεθνιστική ελίτ…

Μυστικά αρχεία ρίχνουν φως στο ύπουλο σχέδιο που ξετυλίγεται από τους… φιλάνθρωπους!!!

Τα μυστικά δεδομένα της IRS, που αναλύθηκαν από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία ProPublica, φαίνεται να δείχνουν ότι οι Αμερικανοί με τα υψηλότατα εισοδήματα αποφεύγουν τους σχετικούς φορολογικούς συντελεστές, μαζεύοντας τον πλούτο για να τον δώσουν εκεί που πρέπει.

Η Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων (IRS) είναι η δημόσια οικονομική υπηρεσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι υπεύθυνη για τη συλλογή φόρων και την εφαρμογή του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων

Η έκθεση δείχνει ότι οι 400 κορυφαίοι εξαιρετικά πλούσιοι Αμερικανοί πληρώνουν λιγότερους φόρους, όταν δηλαδή μπαίνουν στον κόπο να πληρώσουν φόρους.

Η διαφορά προέρχεται από την διαφορά μεταξύ του τρόπου με τον οποίο φορολογούνται οι μισθοί στις ΗΠΑ έναντι των επενδύσεων, καθώς το εισόδημα από χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία έχει συνήθως χαμηλότερο συντελεστή. Οι διεθνιστές πλούσιοι φαίνεται να βγάζουν τα περισσότερα λεφτά τους πουλώντας μετοχές.

Ένα τέτοιο μοτίβο λοξής οικονομικής κατάστασης «ισχύει ιδιαίτερα για τους δισεκατομμυριούχους τεχνολογίας όπως ο Μπιλ Γκέιτς», ο οποίος φέρεται να εισέπραξε μετοχές της Microsoft από το 2013 έως το 2018.

Κατά τα άλλα λένε για τους Ρώσους ολιγάρχες!

Η διεθνιστική ελίτ στις ΗΠΑ κάνει ό,τι θέλει, διαλύει την μεσαία τάξη με φόρους, αυτή πληρώνει λιγότερα, μαζεύει τον πλούτο και στην συνέχεια θα τον παραδώσει εκεί που πρέπει για να επέλθει παγκόσμια χούντα…

photo winbuzzer. com/russia today

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί