Έσκασε σαν «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είσοδος στο γήπεδο σε εμβολιασμένους και όσους νόσησαν»

Ποιά ελληνική ομάδα έκανε το πρώτο βήμα; Θα ακολουθήσουν κι άλλες προσεχώς;

Ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και μη πολιτών έχει αρχίσει για τα καλά και στην Ελλάδα.

Ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και μάλιστα το λαοφιλέστερο άθλημα που δεν είναι άλλο από το ποδόσφαιρο.

Σε σημαντική ενημέρωση, η οποία έρχεται να αποκαλύψει τα κριτήρια εισόδου στα γήπεδα εν όψει της νέας σεζόν, προχώρησε το Σάββατο (26/6) ο Ολυμπιακός.

Ειδικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» διευκρίνισαν ότι εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν είτε όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid-19 είτε όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους έξι μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Ταυτόχρονα, επισήμαναν συγκεκριμένες παρατηρήσεις πάνω στο θέμα, ενώ ενημέρωσαν ότι άπαντες εντός της πειραιώτικης ομάδας εμβολιάστηκαν με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

1. Πλήρως εμβολιασμένοι
2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.


Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,
όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.
Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί