«Εσείς θα τα καταφέρετε»! Το σύνθημα του 2022 για το 2024! Αυτοί «στρώνουν» τον δρόμο του «σκότους», vid

Τα βίντεο υπάρχουν

Σε ένα βίντεο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) Young Global Leaders – Νέοι Παγκόσμιοι ηγέτες, η επικεφαλής του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών στην Γενεύη, Tatiana Valovaya, είναι «απολύτως σίγουρη» ότι πολλοί Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες θα τοποθετηθούν σε βασικές θέσεις πολιτικής ισχύος σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το είχε δηλώσει το 2022! Τώρα πλέον έχουμε 2024!

Είναι προφανές πως κάποιοι έχουν αναλάβει να στρώσουν τον δρόμο στον έναν ηγέτη! Άλλωστε οι Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Νταβός για αυτόν τον σκοπό εκπαιδεύονται και πρωθυπουργοί και πολιτικοί από όλον τον κόσμο έχουν βρεθεί στις τάξεις τους!

Θα τα καταφέρουν;;;

Όπως είχε δηλώσει η Valovaya:

«Αυτό είναι το δικό μας σχέδιο δράσης, -των βιώσιμων αναπτυξιακών στόχων, οι οποίοι έχουν συμφωνηθεί από όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών (σ.σ. Από-ανάπτυξη).

Ακολουθώντας ουσιαστικά αυτό το σχέδιο δράσης από κοινού, είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο κόσμο (σ.σ. Για τους διεθνιστές, όχι για τους λαούς).

Ένα καλύτερο κόσμο όπου κανείς δεν θα υστερεί (σ.σ. Από το να ζει υπάκουα και να είναι ίσος προς τα κάτω).

Και ποιος είναι σε θέση να διαμορφώσει καλύτερα αυτό τον κόσμο, από τους νέους “διαμορφωτές”;

Ποιος μπορεί να ηγηθεί καλύτερα της ανθρωπότητας μέσω αυτής της διαδικασίας, από τους “νέους παγκόσμιους ηγέτες”;

Είμαι απολύτως  βέβαιη ότι πολλοί από εσάς θα επιστρέψετε στο “Palais des Nation”, εκπροσωπώντας τις χώρες τους, εκπροσωπώντας τις κυβερνήσεις τους»!

«Η Κοινότητα Young Global Leaders είναι ένας επιταχυντής για μια δυναμική κοινότητα εξαιρετικών ανθρώπων με όραμα, θάρρος και επιρροή να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Η αυξανόμενη συνδρομή μας με περισσότερα από 1.400 μέλη και αποφοίτους 120 εθνικοτήτων περιλαμβάνει καινοτόμους πολίτες και επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, πρωτοπόρους τεχνολογίας, εκπαιδευτικούς, ακτιβιστές, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και άλλους.

Σε ευθυγράμμιση με την αποστολή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, επιδιώκουμε να προωθήσουμε τη συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα προς το παγκόσμιο δημόσιο συμφέρον. Μας ενώνει η πεποίθηση ότι τα σημερινά πιεστικά προβλήματα αποτελούν μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον πέρα ​​από τομείς και όρια».

Αυτά αναφέρονται για τους ΝΕΑΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, οι οποίοι στρατολογούνται και διεισδύουν σε κυβερνήσεις για να προωθήσουν την πολιτική της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Από τον επικεφαλής, Κλάους Σβαμπ έχουν βραβευτεί και Έλληνες πολιτικοί/πρωθυπουργοί!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-REUTERS POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί