Οι περισσότεροι συμπολίτες του Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζουν πως ακόμη κι αν οι αρχές άρουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, αυτοί θα παραμείνουν στο σπίτι.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», το 87% των πολιτών επιλέγουν να μείνουν σπίτι για όλο τον Απρίλιο, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις των τοπικών φορέων .
Η δημοσκόπηση, που διεξήχθη για λογαριασμό των «Huffington Post / YouGov», δείχνει ότι μόνο το 7% των Αμερικανών παραδέχεται ότι δεν θα κρατήσει τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης εάν υπάρξει άρση των μέτρων ενώ το 6% αισθάνεται αβεβαιότητα για τι θα κάνει – το ποσοστό αυτό αφορά πιθανότατα τους πολίτες στη Βόρεια Ντακότα, τη Νότια Ντακότα, το Αρκάνσας, την Αϊόβα ή τη Νεμπράσκα που δεν έχουν εντολή από τις αρχές για κατ΄ οίκον περιορισμό.
Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από την έρευνα, το 79% των Αμερικανών επικροτούν την απόφαση των πολιτειών που έδωσαν εντολή στους κατοίκους να μείνουν στο σπίτι αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.
«Μόνο το ένα τέταρτο των Αμερικανών υποστηρίζει ότι τα πράγματα σύντομα θα επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς με το 62% να προβλέπει ότι οι επιπτώσεις από την πανδημία θα έχουν διάρκεια», όπως επισημαίνεται στη δημοσκόπηση.
(ΦΩΤΟ:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, κλειστό το πορθμείο
- Το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb κατέγραψε το εμβληματικό νεφέλωμα “Έλικας” – Δείτε εικόνα
- Στους 42 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία
- Τρόμος στην Αυστραλία από την τέταρτη επίθεση καρχαρία σε 48 ώρες – Έκλεισαν οι παραλίες
- Τραμπ για Μαρία Ματσάδο: Θα μπορούσε να “εμπλακεί” στη διακυβέρνηση της Βενεζουέλας
- Αναταραχή στον δυτικό κόσμο! Στρώνεται «χαλί» στον Πούτιν
- Νέα ανάρτηση Σπανουδάκη: “Μη φοβάστε τίποτα και κανέναν, δίνετε λογαριασμό μόνο στον Χριστό”
- “Το μαρτύριο της σταγόνας” ή το “πιο αργό” επιστημονικό πείραμα στον κόσμο που διαρκεί σχεδόν 100 χρόνια, vid
- Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την Γροιλανδία! Σε δύσκολη θέση ΝΑΤΟ και Ευρωπαίοι
- Ακραίας επικινδυνότητας η αυριανή κακοκαιρία – Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες ποσότητες νερού – ΧΑΡΤΕΣ









