Στον ΣΚΑΙ μίλησε στις 5/4 ο καθηγητής Μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Τσακρής, απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με την πορεία της πανδημίας.
Ο ίδιος -κατά λάθος άραγε;;;- αποδόμησε μία από τις κύριες “καραμέλες” των κορωνοειδικών σχετικά με τις μεταλλάξεις και τους ανεμβολίαστους.
«Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε ένα νέο κύμα. Πιθανό να υπάρχει ένα υβριδικό εμβόλιο που θα καλύπτει πολλά στελέχη.
Και εδώ έρχεται η βόμβα:
«Θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η εξέλιξη του ιού προς την Όμικρον ήταν αποτέλεσμα εν μέρει της εμβολιαστικής κάλυψης που οδήγησε εξελιχτικά τον ιό σε πιο ήπια μορφή»!!!
Το είπε και απλά οι παρουσιαστές…συμφώνησαν μαζί του σαν να μην έγινε τίποτα!!!
Η παραδοχή του συγκεκριμένου “ειδικού” έγινε σε ανύποπτο χρόνο και δεν σχολιάστηκε από κανένα ΜΜΕ.
Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες “κωλοτούμπες” στην εποχή του κορωνοϊού, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα ένα από τα κύρια “επιχειρήματα” των εμβολιολάγνων “ειδικών” ήταν πως ΔΗΘΕΝ ο οργανισμός ενός ανεμβολίαστου λειτουργεί ως…«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ»!
Και τώρα ξαφνικά μας λένε πως ισχύει το ακριβώς αντίθετο!!! Ότι δηλαδή οι εμβολιασμένοι ήταν εκείνοι που ώθησαν τον κορωνοϊό να μεταλλαχθεί, έστω και προς μία ασθενέστερη παραλλαγή!
(ΦΩΤΟ:unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καταδικάστηκε για φακελάκι ο πρώην διευθυντής του Ιπποκρατείου
- ΒΕΑ: Αναγκαία η κατάργηση του μνημονιακού φόρου πολυτελείας 10% στο κόσμημα
- Δημογραφικό πρόβλημα και στη Χαλκιδική: Κατατέθηκε αίτημα ένταξης στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης
- Στο έλεος της κακοκαιρίας Ισπανία και Πορτογαλία – Αναμένεται νέα επιδείνωση μετά την καταιγίδα Λεονάρντο, vid
- Γαλλία και Καναδάς πιστεύουν πως… «θωρακίζουν» τη Γροιλανδία ενάντια στον Τραμπ
- Δίκη για το Predator: Την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων ζήτησε ο εισαγγελέας έδρας
- ΕΣΠ: Η ηλεκτρονική τιμολόγηση δεν πρέπει να μετατραπεί από επιλογή σε έμμεση υποχρεωτικότητα
- Β. Κορκίδης: «Σωστή διαχείριση και γρήγορη λήψη αποφάσεων για να μη χαθούν έργα και κονδύλια στον Πειραιά»
- Υδρογονάνθρακες: Εντός Φεβρουαρίου οι υπογραφές με τη Chevron
- Στο Αεροδικείο Αθηνών οδηγήθηκε ο συλληφθείς σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας









