«Εργαλείο για τρομοκράτες»! Συγκλονιστικά όσα είπε ο Newman για το πώς θα αλλάξει η κοινωνία και η οικονομία, vid

Μόνο στο ΕΛ

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος, Alex Newman, εξηγεί τι ακολουθεί από την δική του οπτική γωνία και πραγματικά προκαλεί έντονες ανησυχίες!

Όπως ανέφερε σχετικά πρόσφατα αναφορικά με το πρόγραμμα «50-5»:

«Ο ΟΗΕ έχει συνάψει συνεργασία με τον Bill Gates σ’ αυτό που αποκαλούν ”ψηφιακή, δημόσια υποδομή.” Πολύ φανταχτερός όρος. Και πιστεύω πως ο απλούστερος τρόπος για να το αντιληφθείτε είναι ότι φτιάχνουν ένα τεράστιο ψηφιακό γκούλαγκ για όλη την ανθρωπότητα!!!

Έτσι, το αναπτυξιακό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών το έχει επισήμως εκκινήσει αυτό. Το ξεκίνησαν επισήμως στα τέλη της περσινής χρονιάς, όπου θα κάνουν 50 κυβερνήσεις -τις αποκαλούν χώρες αλλά στην πραγματικότητα εννοούν κυβερνήσεις- να επιβάλουν τουλάχιστον κάποιο μείζον στοιχείο αυτής της ψηφιακής δημόσιας υποδομής στον πληθυσμό τους εντός 5 ετών.

Άρα, έως το 2028… Διαβατήρια… Πρώτον, ψηφιακές ταυτότητες. Κι αυτές ήδη προβάλλονται. Για την ακρίβεια, πολλά κράτη τις αναπτύσσουν αυτές.

Διέσχισα το αεροδρόμιο μόλις χθες. Μπορείς να σκανάρεις τον κώδικα QR της ψηφιακής σου ταυτότητας. Επομένως, αυτό έγινε.

Κι αυτός είναι πραγματικά ένας από τους κύριους λόγους για τον covid… Η αρχιτεκτονική που θεσπίστηκε είναι η ραχοκοκκαλιά αυτού του παγκόσμιου δικτύου ελέγχου που φτιάχνουν!!!

Έτσι, έπειτα έχετε τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας τα οποία ήδη αποκαλύπτονται… Έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

 Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είπε μόλις πριν από μερικές μέρες ότι το 98% των κυβερνήσεων και των κεντρικών τραπεζών στον πλανήτη εργάζονται πάνω σ’ αυτά τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας. Όταν θα ‘ναι πλήρως λειτουργικά, σας εγγυώμαι ότι θα ξεκινήσουν να διεξάγουν πόλεμο στα μετρητά πολύ πιο ανοιχτά!!!

Θα πουν ότι είναι ένα εργαλείο για τρομοκράτες»!

Δείτε απλά την συνέχεια:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί