Έρχονται γερές αναταράξεις στην Ευρώπη!!! Θα αλλάξει η πρωτεύουσα των διεθνιστών;;; ΒΙΝΤΕΟ

Προς διάλυση και αντικατάσταση το μόρφωμα των Βρυξελλών!!!

Στην πιο ώριμη φάση της βρίσκεται η συμπόρευση των μεσογειακών κρατών – μελών της ΕΕ, όπως ανέδειξε η χθεσινή, όγδοη κατά σειρά Σύνοδός του περιφερειακού σχήματος EUMED9, στο οποίο μετέχουν η Ελλάδα, η Κύπρος, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Μάλτα, η Πορτογαλία και εσχάτως η Κροατία και η Σλοβενία.

Στόχος η εγκαθίδρυση της Εύρω-Μεσογειακής ένωσης, η οποία επιδιώκεται να αντικαταστήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία παραπαίει , όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, έτσι ώστε να προχωρήσουν τα διεθνιστικά σχέδια στην περιοχή με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη και την Ιερουσαλήμ (ΕΔΩ).

Τα ίδια τα ΜΜΕ γράφουν πως «ο κοινός βηματισμός που άνοιξαν χθες από την Αθήνα οι εννέα ηγέτες του Ευρωπαϊκού Νότου, εκκινώντας από την βιοποικιλότητα και καταλήγοντας στην κοινή ευρωπαϊκή άμυνα, επιταχύνει κατά πολύ τις διεργασίες ομογενοποίησης των αιτημάτων των μεσογειακών χωρών, αυξάνοντας την διεκδικητική τους ορμή στα ευρωπαϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων. Το γεγονός μάλιστα ότι στην Σύνοδο παρέστη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ενισχύσει και θεσμικά την κοινή μεσογειακή έκφραση, ενώ δίνει πόντους στα ζητήματα που ανέδειξε η 8η Σύνοδος, σε μια κρίσιμη διεθνολογικά συγκυρία».

Μάλιστα, η φον ντερ Λάιεν ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποτιθέμενη πρωτοβουλία του να συγκληθεί η Σύνοδος. Ειδικότερα, σχολιάζοντας θετικά την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να συγκαλέσει την Σύνοδο «την κατάλληλη στιγμή», όπως λέει χαρακτηριστικά, η κ. φον ντερ Λάιεν επισημαίνει ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να δώσει απάντηση από μόνη της στην κλιματική αλλαγή (σ.σ. παγκόσμια κυβέρνηση με αφορμή το περιβάλλον και επίκεντρο την Μεσόγειο των λαών)».

Ένα από τα πλέον σημαντικά πεδία στα οποία υπήρξε σύγκλιση ήταν ο σχηματισμός ενός «τείχους» του ευρωπαϊκού Νότου απέναντι στις Βρυξέλλες, με βασικό αίτημα τη γενναία παρέμβαση των μηχανισμών της ΕΕ προκειμένου να μπει «φρένο» στις αυξήσεις στην ενέργεια -καθώς και για ένα νέο Σύμφωνο Σταθερότητας στην μετά-Covid εποχή.

Όλα αυτά έχουν σαν στόχο την αντικατάσταση των Βρυξελλών από άλλο περιφερειακό, αν όχι παγκόσμιο, κέντρο διεθνιστικής διακυβέρνησης! Η παγκόσμια χούντα θέλει την Θεσσαλονίκη και κατά δεύτερο λόγο την Ιερουσαλήμ! Θα αλλάξει πρωτεύουσα η Ευρώπη;;;

Πάντως ετοιμάζεται η Θεσσαλονίκη του μέλλοντος:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί