«Επιχειρήσεις ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος – Έδειξαν το ΠΡΩΤΟ ρομποτικό μίνι μάρκετ στην Ελλάδα, vid

Τι απάντηση πήρε...

Στην Νέα Σμύρνη άνοιξε το πρώτο ρομποτικό μίνι μάρκετ, στην Ελλάδα. Στον χώρο δεν θα υπάρχει υπάλληλος και οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους μέσω οθονών αφής!

Την είδηση την είχατε διαβάσει στο ΕΛ και τώρα ήρθε η ώρα να δείτε και εικόνα, καθώς όλα αυτά που χρόνια τώρα ο Λιακόπουλος έλεγε για μαγαζιά στα οποία θα πληρώνουν ψηφιακά (τώρα με πιστωτική κάρτα αργότερα ενδεχομένως με ψηφιακό πορτοφόλι εμφυτευμένο ή ενσωματωμένο μέσα μας) και βλέπατε μέσω του el.gr να συμβαίνουν σε άλλες χώρες, τώρα γίνονται στην Ελλάδα.

Το κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα και διαθέτει προϊόντα όπως νερό, αναψυκτικά, μπύρες, αλμυρά και γλυκά σνακς, τσίχλες και άλλα προϊόντα όπως π.χ. φορτιστές, τροφές για κατοικίδια και λοιπά.

Πρόκειται για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο κατάστημα λιανεμπορίου που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, μόνο με ανέπαφες συναλλαγές.

Στην ελληνική τηλεόραση ασχολήθηκαν, όπως είναι φυσικό, με το θέμα και αναρωτήθηκαν «τι θα γίνει αν φτάσουμε σε επιχειρήσεις που θα δουλεύουν χωρίς ανθρώπους;;;».

Ο εμπορικός διευθυντής διαβεβαίωσε πως πίσω από το πρότζεκτ υπάρχουν 30 άτομα που δουλεύουν! Αν αργότερα γίνουν έτσι όλα τα μίνι και σουπερμάρκετ;;; Αν η τεχνητή νοημοσύνη αναλάβει να τα ρυθμίζει και ρομπότ να τοποθετούν τα προϊόντα που επίσης ρομπότ θα κατασκευάζουν σε πολυεθνικές και εργαστήρια;;; Οι άνθρωποι τι θα απογίνουν;;;

Δείτε το βίντεο:

photo scr OPEN TV

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί