ΕΠΕΣΕ «ΣΥΡΜΑ» σε πολιτικούς στην Ελλάδα: Πλησιάζει το ΨΗΦΙΑΚΟ «ΧΑΡΑΓΜΑ», τι είπε ο Βαρουφάκης – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ και στην μέση οι πολίτες...

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, η πρόοδος των πραγμάτων σε σχέση με την έλευση ΨΗΦΙΑΚΟΥ «ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ» είναι αρκετά προχωρημένη!!!

Όπως όλα δείχνουν, για την εν λόγω πρόοδο έπεσε «σύρμα» σε Έλληνες πολιτικούς να αρχίσουν να μιλάνε για τα λεγόμενα Ψηφιακά Νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC), τα οποία αναμένεται να ανοίξουν τον δρόμο στις συναλλαγές με ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, οι οποίες θα φορτώνονται σε ψηφιακό πορτοφόλι-ταυτότητα, που με την σειρά του, δεν αποκλείεται να εμφυτεύεται…

Έτσι λοιπόν, ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης, αναφέρθηκε στον εν λόγω νόμισμα και έκρινε επιτακτική την χρησιμοποίησή του, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Πιερρακάκη ετοιμάζει ήδη τον δρόμο…

Όπως δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης:

Τώρα, αν είχαμε CBDC, με άλλα λόγια, αν ο κάθε πολίτης είχε ένα ψηφιακό πορτοφόλι,

Η FED θα μπορούσε τότε να αναθερμάνει την οικονομία, δίνοντας ένα εγγυημένο βασικό εισόδημα,  σε όλους, μέσω του ψηφιακού τους πορτοφολιού δωρεάν, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τότε θα μπορούσε να ελέγξει, πόσο από αυτό το χρήμα, ρέει στην αγορά, ώστε να ελέγξει τον πληθωρισμό (σ.σ. πρόβλημα-λύση)!

Επιτρέψτε μου να το πω επιγραμματικά: Πρέπει να αποκόψουμε τους μεσάζοντες, δηλαδή τις εμπορικές τράπεζες.

Για να το κάνουμε αυτό, χρειαζόμαστε τα ψηφιακά πορτοφόλια, που θα πρέπει να δοθούν δωρεάν στον πληθυσμό»

Παρατίθεται απόσπασμα από σχετικό άρθρο του ΕΛ:

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Τα λεγόμενα Ψηφιακά Νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι στο παζλ του απόλυτου ελέγχου και της επιτήρησης. 

«Δώστε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους», είναι ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Γερμανό τραπεζίτη Mayer Amschel Rothschild. Ενσωματώνει την ουσία των ψηφιακών νομισμάτων: Ο απόλυτος έλεγχος των χρημάτων ισοδυναμεί σχεδόν με τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού. 

(…)

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Τουρκία ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια να εισαγάγει το δικό της ψηφιακό νόμισμα το 2023 και να το συνδέσει αμέσως με το σύστημα ψηφιακής ταυτότητάς της. 

Η ΕΕ υπαινίσσεται επίσης την σύνδεση του ψηφιακού ευρώ με τις ψηφιακές ταυτότητες στο μέλλον. Σε μια σελίδα με συχνές ερωτήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με το ψηφιακό ευρώ, μπορούμε να διαβάσουμε την ακόλουθη πρόταση: «Ένα ψηφιακό ευρώ θα μπορούσε επίσης να προσφέρει προηγμένες λειτουργίες, όπως λειτουργίες αυτοματοποιημένων πληρωμών ή χρήση κάποιας μορφής ψηφιακής ταυτότητας». 

Αυτή η σύνδεση των ψηφιακών νομισμάτων με τα ψηφιακά αναγνωριστικά είναι ακριβώς αυτό για το οποίο έχουν προειδοποιήσει οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το απόρρητο και το κράτος επιτήρησης. 

Δεν χρειάζεται να είστε θεωρητικός συνωμοσίας για να δείτε ότι πρόκειται για μια παγκόσμια προσπάθεια, όταν το 90% των κεντρικών τραπεζών μελετά επί του παρόντος τη σκοπιμότητα της έκδοσης του δικού τους CBDC. 

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί