Επανέλαβε την χθεσινή «βόμβα» για τον κορωνοϊό ο Τσιόδρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναφορά και στο εμβόλιο του Bill Gates…

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε ξανά στην χθεσινή του δήλωση-βόμβα σχετικά με την καταγραφή των θανάτων, οι οποίοι δεν ήταν όλοι από κορωνοϊό.

 Είχε δηλώσει χθες χαρακτηριστικά.

«Εμείς κάναμε μια ακόμα υπερβολή μιας και οποιοσδήποτε πέθαινε και είχε κορωνοϊό καταγραφόταν σαν να πέθαινε από κορωνοϊό. Το να έχεις Covid δεν σημαίνει ότι πεθαίνεις από Covid αλλά εμείς το καταγράφαμε. Νομίζω είμαστε σωστοί που το κάναμε».

Σήμερα, ο κ. Τσιόδρας, σημείωσε ότι στην Ελλάδα ρισκάραμε να καταγράψουμε περισσότερους θανάτους από αυτούς που ήταν κανονικά από κορωνοϊό, παρά να υποκαταγραφούν.

Ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα περίπτωση ασθενούς με εγκεφαλική αιμορραγία, που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και ο θάνατός του θα μπορούσε να είχε καταγραφεί από το πρώτο αίτιο. Ωστόσο, καταγράφηκε ως θάνατος από τον κορωνοϊό, από την στιγμή που είχε προσβληθεί.

«Μπορεί να έχουμε καταγράψει κάποιους παραπάνω (θανάτους ενώ αιτία δεν ήταν ο κορωνοϊός). (…) Αυτός ήταν ο κανόνας μας, δεν ήταν ενιαίος κανόνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να καταγράφουμε οποιονδήποτε, στον οποίο είχε ανιχνευθεί ο ιός, σαν να πέθανε από τον ιό. Ρισκάραμε να καταγράψουμε πιο πολλούς θανάτους από το να καταγράψουμε πιο λίγους και να πούμε ότι υποκαταγράφουμε», συμπλήρωσε.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί