ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από το Νταβός! ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ακόμα και την ΟΜΙΚΡΟΝ, vid

Δεν λογαριάζουν πια ούτε την επιστήμη ούτε τίποτα! Τέλος στα προσχήματα, η διεθνιστική τάξη περνά στην αντεπίθεση...

O Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, από το Νταβός και το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ καλεί, πραξικοπηματικά, σε παγκόσμιο πανεμβολιασμό, παρά το γεγονός πως αφενός κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν για τα mRNA εμβόλια, αφετέρου ακόμα και οι τηλέ-ειδικοί αναφέρουν πως η Όμικρον είναι ήπιας μορφής και, κατά τα φαινόμενα, θα τερματίσει την πανδημία.

Οι διεθνιστές θέλουν να υποτάξουν και τον τελευταίο άνθρωπο στον πλανήτη, αν όχι σε αυτό το εμβόλιο σε κάτι άλλο, το οποίο θα ακολουθήσει!

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ και πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας κάλεσε την Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός (όπου πρωτοανακοινώθηκε η θεωρία της Μεγάλης Επανεκκίνησης) να εμβολιαστούν όλοι στον πλανήτη, διαφορετικά θα ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Όλα αυτά, ενώ ο ίδιος ο διευθυντής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανέφερε δημοσίως πως η παραλλαγή Όμικρον «θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ που θα φέρει περιορισμούς».

Φαίνεται, όμως, πως τα σχέδια των ανωτάτων διεθνιστών που υποδεικνύουν στον Γκουτέρες τι θα πει είναι διαφορετικά και δεν έχουν να κάνουν με την επιστήμη!

Δείτε:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί