O Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, από το Νταβός και το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ καλεί, πραξικοπηματικά, σε παγκόσμιο πανεμβολιασμό, παρά το γεγονός πως αφενός κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν για τα mRNA εμβόλια, αφετέρου ακόμα και οι τηλέ-ειδικοί αναφέρουν πως η Όμικρον είναι ήπιας μορφής και, κατά τα φαινόμενα, θα τερματίσει την πανδημία.
Οι διεθνιστές θέλουν να υποτάξουν και τον τελευταίο άνθρωπο στον πλανήτη, αν όχι σε αυτό το εμβόλιο σε κάτι άλλο, το οποίο θα ακολουθήσει!
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ και πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας κάλεσε την Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός (όπου πρωτοανακοινώθηκε η θεωρία της Μεγάλης Επανεκκίνησης) να εμβολιαστούν όλοι στον πλανήτη, διαφορετικά θα ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Όλα αυτά, ενώ ο ίδιος ο διευθυντής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανέφερε δημοσίως πως η παραλλαγή Όμικρον «θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ που θα φέρει περιορισμούς».
Φαίνεται, όμως, πως τα σχέδια των ανωτάτων διεθνιστών που υποδεικνύουν στον Γκουτέρες τι θα πει είναι διαφορετικά και δεν έχουν να κάνουν με την επιστήμη!
Δείτε:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το συγκρότημα κατοικιών του Ντέιβιντ Λιντς πωλείται στην τιμή των 15 εκατομμυρίων δολαρίων
- Οι συνομιλίες του Τάιλερ Ρόμπινσον μετά την φρικτή δολοφονία του Τσάρλι Κερκ
- Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θύματα των κυβερνοεπιθέσεων – Στα 1.000 ευρώ το κόστος ανά επίθεση
- Θεσσαλονίκη: Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου τιμά τα 100 χρόνια του ΑΠΘ με Μότσαρτ
- Παρέμβαση Τσίπρα για τον οσκαρικό σκηνοθέτη από την Παλαιστίνη που αγνοείται
- «Αλεξάνδρα»: Το πρώτο πιλοτικό Δίκτυο Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης Γυναικολογικού Καρκίνου στην Ευρώπη
- Ν. Κακλαμάνης: Η Άννα Συνοδινού είναι η «Καρυάτιδα» των καιρών μας
- Μητσοτάκης-Κόστα: Τι ειπώθηκε για το «μεταναστευτικό»
- Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης φωτογραφίζονται περήφανοι με το μετάλλιο
- ΔΥΠA: Ξεκινάει σήμερα το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στη βιομηχανία στον Έβρο
Κύρια Θέματα

















