Ελβετός ανθρωπολόγος: «Αυτό συμβαίνει στην πολιτική – Οι νέοι φασίστες δεν είναι στα άκρα» – ΒΙΝΤΕΟ

Η πραγματικότητα είναι μία: Οι από ‘δω και οι από ΄κει

O Ελβετός Ανθρωπολόγος δημόσιας υγείας, γενικός γραμματέας της γαλλόφωνης ένωσης Pro Mente Sana, συγγραφέας, μέλος του Ανεξάρτητου Επιστημονικού Συμβουλίου, Michel Jean-Dominique, Καταγγέλλει τον φασισμό της εποχής, ο οποίος δεν βρίσκεται πια μόνο, σύμφωνα με αυτόν, στα λεγόμενα πολιτικά άκρα, λέγοντας:

«Καταλήξαμε επίσης σ’ αυτόν τον κατακερματισμό του (πολιτικού) Κέντρου. Ο Παζολίνι το είχε πει. Ξέρετε, εγώ πραγματοποίησα μια σύντομη πολιτική καριέρα με τους Πράσινους επειδή εκείνη την εποχή, αυτό φαινόταν να ‘ναι ένα καλό εγχείρημα κι έπειτα είχε αυτή την φιλοδοξία να υπερβεί τη διαμάχη Δεξιάς και Αριστεράς, ώστε πραγματικά να στοχαστούμε έξυπνα την πολυπλοκότητα των πραγμάτων.

Αλλά παρατηρώ με τρόμο ότι σήμερα οι πιο φασίστες απ’ όλα τα κόμματα είναι οι Σοσιαλιστές και οι Πράσινοι!!!! Οι Σοσιαλιστές είναι οι μόνοι που φαντάστηκαν να επιβάλουν μια υποχρέωση σ’ ολόκληρο τον πληθυσμό για ένα πειραματικό προϊόν. Αυτό είναι τερατώδες!!!! Κι έτσι παρατηρούμε αυτόν τον κατακερματισμό του Κέντρου το οποίο έχει γίνει φασιστικό κι εξαιτίας αυτού, τα άκρα είναι τα συνετά, κάτι που είναι ακριβώς το αντίθετο από την συνήθη πολιτική διαμόρφωση (σ.σ. ουσιαστικά δεν υπάρχει πια Αριστερά, Δεξιά και κέντρο, ΑΛΛΑ οι από ‘δω και οι από ‘κει, οι φασίστες και οι ελεύθεροι, οι σκοταδιστές και οι θέλοντες το Φως)».

intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί