Έλον Μασκ: Η περιουσία του και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Δηλώσεις που θα συζητηθούν

Τι ανήρτησε στο Twitter μετά την ανακοίνωση πως είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!!!

Ο Έλον Μάσκ, ο άνδρας πίσω από τις εταιρίες Tesla και SpaceX, είναι πλέον ο πιο πλούσιος άνθρωπος σε όλο τον πλανήτη, καθώς η αξία της περιουσίας του ξεπέρασε τα 185 δισ. δολάρια.

Ο Μασκ κατάφερε να πάρει τα πρωτεία από τον Τζέφ Μπέζος, τον ιδρυτή της Amazon που ήταν σταθερά ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου από το 2017, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο ο επικεφαλής της Tesla είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 150 δισ. δολάρια, μετά την εκτόξευση των μετοχών της εταιρίας ηλεκτρονικών αυτοκινήτων κατά 740% το 2020, σύμφωνα με το bussinesinsider.

Αυτή την στιγμή η αυτοκινητοβιομηχανία του Μασκ κοστίζει περισσότερο από όσο κοστίζουν όλες μαζί οι εταιρίες Toyota, Volkswagen, Hyundai, GM και Ford, όπως αναφέρει το BBC.

Μην ξεχνάμε επίσης πως ο Μασκ «τρέχει» το πρόγραμμα για την εμφύτευση μικροτσίπ στον εγκέφαλο.

Πώς αντέδρασε όμως στην είδηση αυτή;;;

Έγραψε στο Twitter:

«Περίπου τα μισά από τα χρήματά μου προορίζονται για να βοηθήσουν σε προβλήματα στην Γη και τα άλλα μισά για να δημιουργήσουν μια αυτοσυντηρούμενη πόλη στον Άρη, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια της ζωής (όλων των ειδών) σε περίπτωση που η Γη χτυπηθεί από έναν μετεωρίτη όπως οι δεινόσαυροι ή να γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος  και καταστραφούμε από μόνοι μας».

Όπως τονίζει τα χρήματα δεν τα έχει για προσωπική ευχαρίστηση, αλλά για να… βοηθάει. Μήπως δεν είναι τελικά δικά του;;; Ή κάνει απλά… χιούμορ;;;

Ενδιαφέρουσες απόψεις από τον Έλον Μασκ, πάντως…, οι οποίες σίγουρα θα συζητηθούν όπως τα τσιπάκια που προσφέρει!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί