Έλον Μασκ: Η κακή πρωινή συνήθεια που θέλει οπωσδήποτε να κόψει

Μπορεί να είναι ένας πολυδισεκατομμυριούχος με φιλοδοξία να εποικίσει τον Άρη, αλλά ο Έλον Μασκ θέτει στόχους με τους οποίους πολλοί μπορούν να ταυτιστούν για την καθημερινότητά του.

Πρώτος από άλλους είναι να αλλάξει τη ρουτίνα που ακολουθεί αμέσως μόλις ξυπνήσει. Έχει μία συνήθεια – που μοιράζονται εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο – και θέλει να την κόψει, αφού θεωρεί πως κάνει κακό στην υγεία του. Με το που ανοίγει τα μάτια του το πρωί, ο διευθύνων σύμβουλος των Tesla και SpaceX, ανοίγει το κινητό του τηλέφωνο και τσεκάρει μηνύματα και email.

«Έχω μία κακή συνήθεια – που υποπτεύομαι έχουν πολλοί άνθρωποι. Το πρωί τσεκάρω αμέσως το κινητό μου. Είναι απαίσια συνήθεια στην πραγματικότητα» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Full Send Podcast, εξηγώντας πως περνάει τα πρώτα 30 λεπτά κάθε ημέρας με αυτή τη διαδικασία. Στόχος του να αντικαταστήσει το κινητό με γυμναστική. «Πρέπει να αρχίσω να γυμνάζομαι και να είμαι σε καλύτερη φόρμα. Με το που ξυπνάω πρέπει να κάνω γυμναστική για τουλάχιστον 20 λεπτά και μετά να κοιτάζω το κινητό μου».

naftemporiki/ scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί