Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δυστοπικές εικόνες στην Σανγκάη, που δείχνουν τι συμβαίνει μετά τα σκληρά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την διαχείριση της πανδημίας.
Στα όσα έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στην Σανγκάη αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαρκετάκης, Έλληνας που ζει στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας. Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (18.04.2022) στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι η πολιτική διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού σχετίζεται με το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν υπήρχαν κρούσματα.
«Από την 1η Απριλίου είμαστε κλεισμένοι στο διαμέρισμα, δεν μπορούσαμε να βγούμε από το διαμέρισμα για 40 ώρες, επειδή είχαμε ένα κρούσμα, μέχρι να το απομακρύνουν», είπε ο Γιώργος Μαρκετάκης, περιγράφοντας τις συνθήκες καραντίνας στην Σανγκάη.
Ως προς την πολιτική διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού που ακολουθείται αυτή τη στιγμή από τις Αρχές της Κίνας, εξήγησε ότι «όταν εδώ και δύο χρόνια δεν έχεις κρούσματα και από τα 0 όταν πας στο 25.000 είναι πολλά κρούσματα».
Ερωτηθείς για τις εικόνες που κυκλοφορούν από την Σανγκάη, εξήγησε πως, «κάποιες εικόνες ήταν στην αρχή, υπάρχει μεταξύ κουλτούρας διαφορά», προσθέτοντας πως,«είναι πολύ συνηθισμένη η χρήση του ρομπότ εδώ».
Επισήμανε δε, ότι «Το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό εδώ πέρα, ειδικά οι ηλικιωμένοι είναι ανεμβολίαστοι», εξήγησε και σημείωσε ότι, «σχεδόν όλα τα κρούσματα είναι ασυμπτωματικά, προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν κρούσματα, το zero policy».
(Ant1news – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
Κύρια Θέματα

















