ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ στην Ελβετία – Κουβέντα για το θέμα τα κανάλια, διαβάστε το ρεπορτάζ του ΕΛ

Τι ανακοίνωσε σήμερα η ελβετική κυβέρνηση - Παρέκαμψαν την απόφαση για τους ανεμβολίαστους τα εδώ μέσα ενημέρωσης...

Η Ελβετία θα άρει σχεδόν όλους τους περιορισμούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, καθώς δεν υπάρχουν πια φόβοι ότι η αύξηση στα κρούσματα που τροφοδότησε η ήπια παραλλαγή Όμικρον μπορεί να ασκήσει μεγάλες πιέσεις στο σύστημα υγείας.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Συγκεκριμένα, από αύριο, οι μη εμβολιασμένοι θα μπορούν να πηγαίνουν ξανά σε εστιατόρια, πολιτιστικά ιδρύματα και εγκαταστάσεις αναψυχής, χιονοδρομικές περιοχές και καταστήματα χωρίς εμπόδια. Η ελβετική κυβέρνηση αποφάσισε μαζική χαλάρωση την Τετάρτη.

Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την παράλειψη απόδειξης εξέτασης, εμβολιασμού ή ανάρρωσης σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής.

Επιπλέον, θα αρθεί και η υποχρέωση χρήσης μάσκας σε εστιατόρια, καταστήματα ή σε εκδηλώσεις.

ΠΗΓΗ: Berliner Zeitung, Μέρα ελευθερίας, η Ελβετία ήρε αίρει σχεδόν όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Η απαίτηση για μάσκα παραμένει μόνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς και νοσοκομεία. Ωστόσο, οι ίδιοι οι κάτοικοι των εγκαταστάσεων φροντίδας ηλικιωμένων εξαιρούνται από αυτό. Η απαίτηση μάσκας ισχύει μόνο για τους επισκέπτες και το προσωπικό.

Δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί ούτε για ιδιωτικές συναντήσεις.

Ο υπουργός Υγείας Alain Berset δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση ότι η Ελβετία θα πρέπει να μάθει να ζει με τον ιό.

«Υποθέτουμε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου όλοι όσοι ζούσαν στην Ελβετία είχαν έρθει σε επαφή με τον ιό», δήλωσε.

Η Ελβετία χαλαρώνει τα μέτρα της, αν και αυτή την στιγμή έχει περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού και από την Γερμανία.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΙΑ… ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί