Ελεγχόμενη αντιπολίτευση βοηθά τις διεθνιστικές κυβερνήσεις ανά την Δύση – Τρομερές δηλώσεις

Ο Stephen C. Coughlin είναι Αμερικανός δικηγόρος και πρώην αναλυτής πληροφοριών στο Joint Chiefs of Staff ( JCS ),

το σώμα των πιο ανώτερων ένστολων ηγετών στο Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών , το οποίο συμβουλεύει τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών , τον Υπουργό Άμυνας , το Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας σε στρατιωτικά θέματα, ενώ παρείχε συμβουλές και αναλύσεις στο Πεντάγωνο!

Μιλώντας στο Ίδρυμα RAIR, αναφέρθηκε στην αντιπολίτευση του δυτικού κόσμου, η οποία έχει γίνει ελεγχόμενη , βοηθώντας τις διεθνιστικές κυβερνήσεις στην καταστροφή της Δύσης.

Τόνισε μεταξύ άλλων:

Την διάβρωση της πραγματικής επιστήμης και την άνοδο του «επιστημονισμού»

Ο Coughlin εξήγησε πώς η γνήσια επιστημονική έρευνα έχει αντικατασταθεί από τον «επιστημονισμό», ο οποίος καταστρέφει την αληθινή φύση των πραγμάτων!

Τα ζητήματα γίνονται αφηγήσεις πολιτικά καθοδηγούμενες, όπως συνέβη, κατά πολλούς, κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19, των συζητήσεων για την υπερθέρμανση του πλανήτη κτλ.

Υποστήριξε ότι αυτές οι αφηγήσεις δεν επιβάλλονται απλώς κοινωνικά, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε βία εναντίον των διαφωνούντων, οδηγώντας μας όλους αναπόφευκτα σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπου η απόκλιση από τις επίσημες κρατικές επιταγές έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Έλεγχος μέσων και χειραγώγηση αφήγησης

Ο Coughlin συζήτησε την χειραγώγηση των πληροφοριών και τον έλεγχο των δημόσιων αφηγήσεων, εξηγώντας πώς τα μέσα διαμορφώνουν τόσο τις συντηρητικές όσο και τις αριστερόστροφες αφηγήσεις για να διατηρήσουν ένα ελεγχόμενο καθεστώς αντιπολίτευσης.

Αυτός ο έλεγχος εμποδίζει το κοινό να αναγνωρίσει βαθύτερα ζητήματα, προκειμένου να καταλήξει στην αλήθεια!

Σας θυμίζει κάτι;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-REUTERS POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί