«Τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σφετερίζονται όλο και περισσότερη εξουσία που κανείς δεν τους έδωσε ποτέ και για την οποία δεν λογοδοτούν σε κανέναν», ανέφερε Φλαμανδός βουλευτής του κόμματος Vlaams Belang, Tom Vandendriessche.
«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ιδρύθηκε αρχικά για να κρίνει την εφαρμογή των ευρωπαϊκών συνθηκών. Μέσω της φιλελεύθερης και ακτιβιστικής ερμηνείας των συνθηκών, το Δικαστήριο θέτει τον εαυτό του πάνω από τα συντάγματα των κρατών μελών σε τομείς όπου δεν έχει εξουσιοδότηση.
Σφετερίζονται όλο και περισσότερη εξουσία για να καθορίσουν την εσωτερική οργάνωση των κρατών μελών», υπογράμμισε.
«Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται πως όλο αυτό που συμβαίνει δεν αφορούσε ποτέ τον COVID, αλλά την δύναμη και τον έλεγχο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εκτροχιάζεται εντελώς και γίνεται κάτι για το οποίο δεν υπογράψαμε ποτέ. Έτσι οι Βρετανοί έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και έφυγαν. Έτσι, αν συνεχίσει έτσι η ΕΕ, σίγουρα δεν θα είναι οι τελευταίοι», κατέληξε αφήνοντας να εννοηθεί πως κι άλλες χώρες θα αποχωρήσουν!
Τελικά θα μείνει μόνο ο Ζελένσκι με την μισή Ουκρανία να θέλει να ανήκει στην ΕΕ!
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι εννοούσε η Φον ντερ Λάιεν;; Μας ετοιμάζουν για νέα πανδημία; ΒΙΝΤΕΟ
- Αυτό που κρατά ακόμα στο «παιχνίδι» τους διεθνιστές
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
