Πρόβα τζενεράλε! Ανακοίνωση Μητσοτάκη για επέκταση των self-tests! Ποιοί θα το δείχνουν για να δουλεύουν, vid

Κιόλας από το τέλος της εβδομάδας! Οι Έλληνες ετοιμάζονται για το «σφράγισμα»…

Επέκταση του self test σε εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, μεταφορές και delivery από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην τακτική σύσκεψη για την «εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα».

Δημιουργείται μια κοινωνία, όπου όλοι θα πρέπει να δείχνουν κάτι για να συμμετέχουν. Κάποιοι θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν ως πρόβα τζενεράλε για το ψηφιακό «σφράγισμα» πολιτών, κάτι που ζητείται επιτακτικά από διεθνιστές πολιτικούς και μη. Χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να συμμετέχεις στα κοινά.

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη σύσκεψη της Δευτέρας για τον κορωνοϊό, ο πρωθυπουργός εξήρε τα self test σημειώνοντας πως από το ξεκίνημά τους, αποδείχθηκαν “ιδιαίτερα επιτυχημένο” μέτρο και εξέφρασε την πεποίθησή του πως “αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές, πρώτα και πάνω απ’ όλα, στους εκπαιδευτικούς, στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν αυτή την τολμηρή πρωτοβουλία της πολιτείας”.

«Πριν ξεκινήσουμε την παρουσίαση, επιτρέψτε μου να κάνω μια σύντομη τοποθέτηση που αφορά το ζήτημα των self-test. Θεωρώ ότι το ξεκίνημα των self-test απεδείχθη ιδιαίτερα επιτυχημένο και πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές, πρώτα και πάνω απ’ όλα, στους εκπαιδευτικούς, στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν αυτή την τολμηρή πρωτοβουλία της πολιτείας», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε, ανακοινώνοντας την επέκτασή του self test στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, στις μεταφορές, σε εργαζόμενους, οι οποίοι μεταφέρουν φαγητό.

Tο μέτρο αυτό θα επεκταθεί πολύ σύντομα, στο τέλος αυτής της εβδομάδος, στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, στις μεταφορές, σε εργαζόμενους οι οποίοι μεταφέρουν φαγητό. Και, επίσης, να επισημάνω και το γεγονός ότι στο δεύτερο διαγωνισμό για την προμήθεια 10 εκατομμυρίων επιπλέον self-test συμμετέχουν πολλές περισσότερες εταιρείες απ’ όσες συμμετείχαν στον πρώτο διαγωνισμό. Άρα, εκτιμώ ότι και το κόστος της σχετικής προμήθειας θα είναι χαμηλότερο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί