ΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα ΠΟΥ στην Ελλάδα! Παγκόσμια «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ» για το εμβόλιο και τους ανθρώπους

Πρόβα της μάχης για την παγκόσμια εξουσία που ακολουθεί… Θέλουν να πείσουν όσους Έλληνες αμφιβάλλουν και φοβούνται το εμβόλιο...

Όπως είδαμε σήμερα, η Βρετανία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που ενέκρινε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού των Pfizer και BioNTech για χρήση και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Προκειμένου το εμβόλιο των διεθνιστών να πάει γρήγορα και παντού, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει λάβει από την Pfizer και την BioNTech τα στοιχεία σχετικά με το εμβόλιό τους κατά του κορωνοϊού και εξετάζει “πιθανή έγκριση για έκτακτη χρήση”, γεγονός που θα αποτελέσει ορόσημο και για την έγκρισή του εμβολίου από τις ρυθμιστικές αρχές των χωρών και θα μοιραστεί γρήγορα.

Μάλιστα όπως θα δούμε παρακάτω έστειλε μήνυμα και στην Ελλάδα, σημαντική χώρα σε σχέση με τις εξελίξεις που έπονται.

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΝΤΑ

Εμπρός στις κινήσεις για τα εμβόλιο που προσφέρει η Δύση, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή στις αρμόδιες αρχές να ξεκινήσουν τον μαζικό εμβολιασμό κατά της Covid-19 από την επόμενη εβδομάδα, αρχίζοντας από τους γιατρούς και τους εκπαιδευτικούς.

Ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας κατά την διάρκεια εκδήλωσης ανακοίνωσε ότι στην χώρα έχουν παραχθεί 2 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού και, όπως είπε, «αυτό μας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσουμε αν όχι τον μαζικό, έναν ευρείας κλίμακας εμβολιασμό», τονίζοντας ότι «ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει από τις δυο ομάδες υψηλού κινδύνου που είναι οι γιατροί και οι εκπαιδευτικοί».

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Στις 11 Δεκεμβρίου αρχίζουν οι εμβολιασμοί στην Τουρκία με το κινεζικό εμβόλιο, ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, επισημαίνοντας ότι υπογράφτηκε συμφωνία για αγορά 50 εκατομμυρίων εμβολίων από την Κίνα.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί θα είναι ο ίδιος ο Τούρκος υπουργός Υγείας. Ο Φαχρετίν Κοτζά δήλωσε ότι στόχος είναι να ξεκινήσουν εντατικοί εμβολιασμοί τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο με το κινεζικό εμβόλιο και τον Απρίλιο να συνεχίσουν με το εγχώριο εμβόλιο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Όπως βλέπουμε, λαμβάνει χώρα παγκόσμια σύγκρουση για το εμβόλιο και τους ανθρώπους. Κάποιοι συνωμοσιολόγοι, με τους οποίους δεν συμφωνούμε, θα έλεγαν πως η σύγκρουση αυτοί αφορά τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και αποτελεί την πρόβα για την μάχη που πρόκειται να δοθεί σε σχέση με το ποια χώρα ή καλύτερα ποιο κέντρο εξουσίας (διεθνιστική Δύση – Εθνοκεντρική Ανατολή) θα παίξει τον πρώτο ρόλο στην παγκόσμια κυβέρνηση που ετοιμάζεται.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ «ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Μήνυμα στην Ελλάδα έστειλε ο Διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Χανς Κλούγκε. Ο διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Ελληνες.

Ο περιφερειακός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον εμβολιασμό, ισχυριζόμενος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές και ζήτησε από τους Έλληνες να ενημερώνονται από… αξιόπιστες πηγές, όπως ονομάζονται εκείνες οι πηγές που στηρίζουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας που λαμβάνονται.

Ο κ. Κλούγκε τόνισε: «Το εμβόλιο έφτασε», προσπαθώντας να καθησυχάσει όσους Έλληνες φοβούνται για το εμβόλιο, το οποίο φέρνουν αστραπιαία στις ζωές μας.

«Αυτό που έχουμε ως βασικό μέσο και όπλο αυτή τη στιγμή είναι η αποστασιοποίηση και η μάσκα.Ένα κομμάτι της λύσης είναι ο εμβολιασμός. Το εμβόλιο είναι εδώ. Επιπλέον πρέπει να δούμε τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλούγκε.

«Το σχέδιο πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή», υπογράμμισε.

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί