Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για το κλείσιμο ΟΛΩΝ των καταστημάτων αλά GREAT RESET;;; Ποιά ώρα θα μπαίνει STOP

Αρχίζουν τα όργανα αν ισχύει το ρεπορτάζ του REALFM... Διαψεύδουν κυβερνητικές πηγές, ισχυρίζεται ο ΣΚΑΪ... ΧΑΜΟΣ!!!!!!!

Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για το κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων στις 8 το βράδυ!!!!!!!!! ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!!

Όπως μεταδόθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό, θα γίνει δεκτή από την κυβέρνηση η πρόταση των εμπορικών συλλόγων, με πρόσχημα φυσικά την την τεχνητή, ενεργειακή κρίση. ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΟΛΑ, προκειμένου να φανεί πως αυτό το ζητάνε οι έμποροι και δεν το επιβάλλει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης που οδηγεί στον από-ανάπτυξη;;;

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Real Fm, ο Νίκος Στραβελάκης, θα τεθεί επί τάπητος οριζόντια νομοθετική ρύθμιση για να κλείνουν τα καταστήματα μια ώρα νωρίτερα από το κανονικό ωράριο. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!!!

«Θα κλείνουν στις 20:00 και αν κάποιος εμπορικός σύλλογος αποφασίσει ότι θέλει στις 19:00 θα υπάρχει δυνατότητα με ανώτατο όριο το 20:00», σημείωσε ο Νίκος Στραβελάκης.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η ρύθμιση θα συνοδευτεί από συνολικό πακέτο μέτρων για εξοικονόμηση ενέργειας (ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;;;;) στα καταστήματα και θα αρχίσει πιθανότατα να ισχύει από την 1η Νοεμβρίου.

Ξεκινά διαβούλευση και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση είναι ανοικτή να ακούσει προτάσεις από φορείς της αγοράς για περαιτέρω μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θα μπορεί να λειτουργεί μετά τις 20:00, θα παρέχεται, ωστόσο, η δυνατότητα όποιος επιθυμεί, να μπορεί να κλείνει νωρίτερα την επιχείρησή του!!!!!

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, διαψεύδεται από κυβερνητικές πηγές ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο μείωσης ωραρίου των καταστημάτων. Ίσως όλο αυτό γίνεται για να δείξει η κυβέρνηση πως δεν θέλει να επιβάλλει το μειωμένο ωράριο, αλλά την… πιέζουν οι έμποροι, με τις κεφαλές των οποίων, δεν αποκλείεται , να υπάρχει σχετική συνεννόηση.

Οι φορείς των εμπόρων έχουν συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, κατά την οποία αναμένεται να συζητηθεί το θέμα.

GREAT RESET!!!!

Ακούστε το ηχητικό:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί