Ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου

Με αφορμή τον κορωνοϊό...

Την απόφαση του πρωθυπουργού να μη γίνουν ούτε και την 28η Οκτωβρίου παρελάσεις ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως εξήγησε ο κ. Πέτσας με απόφαση του πρωθυπουργού, λόγω του κορωνοϊού δεν θα διεξαχθούν οι μαθητικές και η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Αυτό επειδή δεν μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης ανάμεσα στους ανθρώπους.

Οι παρελάσεις, υπενθυμίζεται, είχαν ακυρωθεί και την 25η Μαρτίου, όταν η χώρα ήταν σε lockdown. Αποφασίστηκε, όμως, να ακυρωθούν κι εκείνες για την 28η Οκτωβρίου.

Παράλληλα ο κ. Πέτσας είπε, μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν εξετάζεται αυτή την στιγμή το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

MICROSOFT

«Η κυβέρνηση συνεχίζει αταλάντευτη και με εντατικούς ρυθμούς τις μεταρρυθμίσεις», τόνισε ο κ. Πέτσας αναφερόμενος στην μεγάλη επένδυση της Microsoft στη χώρα μας, αλλά και στις άλλες 14+3 στρατηγικές επενδύσεις που αξιολογούνται

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τη Σύνοδο Κορυφής και τα συμπεράσματά της σε σχέση με την Τουρκία, είπε ότι «Ο πρωθυπουργός έκανε τις ελληνικές θέσεις, ευρωπαϊκές και αυτό συνιστά επιτυχία».

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασαν ικανοποίηση στο κείμενο, είπε, ενώ αναφερόμενος στην ΕΕ είπε μεταξύ άλλων ότι υιοθετούν απέναντι στην Τουρκία πολιτική καρότου και μαστιγίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί