«Είστε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ», λένε σε ανθρώπους που ΕΠΑΘΑΝ ΔΕΙΝΑ μετά το εμβόλιο και ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ

Σοκαριστικό ρεπορτάζ

H Catherine «Cat» Parker, τον Απρίλιο του 2021, έπαθε παρενέργειες μετά ο εμβόλιο, «Johnson & Johnson’s».

Θέλοντας να βοηθήσει άλλους που υποφέρουν παρόμοιες εμπειρίες, η 49χρονη από την Μινεσότα, ίδρυσε την Ομάδα Υποστήριξης Εμβολίων Τραυματισμού/Παρενέργειες (ΕΔΩ η ιστορία της).

Μέσα σε δύο εβδομάδες, η ομάδα προσέλκυσε 200 μέλη από όλο τον κόσμο «με ιστορίες που είναι σπαραχτικές», ωστόσο οι εμβολιολάγνοι έχουν φτάσει στο σημείο να τους αποκαλούν ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!

Διαβάστε τρεις ιστορίες από αυτές:

  • Donna Zuk Adley: «Αισθάνομαι σαν μια κούκλα βουντού όπου κάποιος συνεχίζει να με μαχαιρώνει στα διαφορετικά συστήματα του σώματός μου»

Η Donna Zuk Adley, 64, νοσοκόμα από το Κονέκτικατ, είναι συνδιαχειρίστρια της Ομάδας Υποστήριξης Εμβολίων Τραυματισμού/Παρενέργειες.

Η Adley είναι πτυχιούχος ποινικής δικαιοσύνης και νομικών σπουδών και έχει 33 χρόνια καριέρα στην νοσηλευτική.

Είπε ότι ήταν απρόθυμη να κάνει το εμβόλιο για τον COVID-19 από την αρχή.

«Αντιστεκόμουν για εννέα μήνες γιατί δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο», είπε η Adley στο The Defender.

«Είχα περιορίσει τον τρόπο ζωής μου και έκανα όλα τα πρωτόκολλα για να αποφύγω τον COVID», είπε.

Αλλά καθώς ο κυβερνήτης του Κονέκτικατ Νεντ Λάμοντ τον Αύγουστο του 2021 έδωσε εντολή σε όλους τους εργαζόμενους σε μια ευρέως καθορισμένη λίστα εγκαταστάσεων ιατρικής και μακροχρόνιας περίθαλψης να εμβολιαστούν, η Adley ενέδωσε και πήρε την πρώτη της δόση του εμβολίου Moderna COVID-19, στις 11 Αυγούστου, 2021 και την δεύτερη δόση της στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Εμφάνισε αντιδράσεις αμέσως μετά την λήψη και των δύο δόσεων του εμβολίου:

«Μετά την πρώτη [δόση] Moderna, είχα έντονο πόνο στην μέση και ένιωθα σαν θρυμματισμένο γυαλί. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι πολλοί έχουν αυτό το σύμπτωμα μετά τα εμβόλια.

«[Στις] 17 Σεπτεμβρίου, οκτώ ώρες μετά την δεύτερη δόση Moderna, άρχισα να έχω τα αρχικά συμπτώματα που περίμενα (πυρετός, μυϊκοί πόνοι), [αλλά] ένιωθα πολύ περίεργα και αδύναμα».

Τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν. Σύμφωνα με την Adley:

«Ξαφνικά άρχισα να έχω κενά στη μνήμη, πρώτα ελαφρά, μετά χειροτέρεψε. Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να δω μικρά γράμματα. Έχω πολλά γυαλιά ανάγνωσης και δοκίμασα πέντε ή έξι ζευγάρια πριν καταλάβω ότι είχα θολή όραση. Αυτή η θολή όραση ήταν σταθερή για τέσσερις μήνες, τόσο κοντά όσο και μακριά».

«Άρχισα να νιώθω σύγχυση και έστειλα μήνυμα στην εγγονή μου ότι αισθάνομαι ότι έχω μια αποσύνδεση του εγκεφάλου. Έχασα την ικανότητά μου να σκέφτομαι σωστά, να κατανοώ και να ακολουθώ τις οδηγίες».

Οι τραυματισμοί που υπέστη η Adley και οι συνθήκες που συνεχίζει να βιώνει περιλαμβάνουν βλάβη στον εγκέφαλο, την καρδιά, το γαστρεντερικό σωλήνα και την όρασή της.

Ο Adley περιέγραψε επίσης εναλλαγή χαμηλής και υψηλής αρτηριακής πίεσης, επεισόδια λιποθυμίας και καρδιακούς παλμούς.

Γαστρεντερικό: Ο Adley περιέγραψε «διάρροια, έμετο και ξηρότητα για μήνες» και γρήγορες εναλλαγές μεταξύ του αισθήματος πείνας και της μη πείνας και μια συνολική απώλεια της «επιθυμίας να φάω οτιδήποτε για το οποίο είχα λαχτάρα». Είπε ότι ήταν «σαν το φαγητό μου να έμενε στο στομάχι μου και να μην πήγαινε πουθενά».

Πνεύμονες: Η Adley είπε ότι βίωσε «επεισόδια βήχα για ώρες με καθαρό φλέγμα» και στην συνέχεια ο βήχας «εξαφανίστηκε ξαφνικά».

Μύες: Η Adley περιέγραψε «κάψιμο, πόνο που βράζει, τρομερούς μυϊκούς σπασμούς».

Δέρμα: Η Adley περιέγραψε το ξεφλούδισμα του δέρματος στην άκρη των δακτύλων της και ξαφνικούς μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Η Adley παρουσίασε επίσης διαλείπουσα ξαφνική αδυναμία στους αστραγάλους και τα γόνατά της, κατά διαστήματα διογκωμένους λεμφαδένες και εμβοές που επίσης αρχικά ήταν διαλείπουσες αλλά «φαίνεται να είναι μόνιμες και στα δύο αυτιά».

Επίσης, βίωσε μια υποτροπή του Epstein-Barr και συνεχίζει να βιώνει λιποθυμικά επεισόδια.

  • Κέιτ: «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ» αν έπαιρνα τη δεύτερη δόση

Η Κέιτ, μια δασκάλα από τη Μινεσότα που ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το πλήρες όνομά της, έλαβε το πρώτο και μοναδικό της εμβόλιο για τον COVID-19, μια δόση Moderna, στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Η Kate είπε στο The Defender ότι αισθάνεται «τυχερή» που δεν πήρε άλλη δόση.

Η Kate είπε ότι άκουσε για πολλούς ανθρώπους που είχαν αντίδραση στην πρώτη δόση, αλλά μια πολύ χειρότερη αντίδραση μετά τη δεύτερη δόση. «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ», είπε, αν είχε λάβει την δεύτερη δόση.

Η Κέιτ αρρώστησε «φοβερά» αφού έκανε το εμβόλιο της Moderna! Είχε «εμβοές, πίεση στο κεφάλι, ζάλη, πόνος στα οστά, δυσκολία στο περπάτημα, διεύρυνση της καρδιάς και κολπική μαρμαρυγή» — και «την πιο σοβαρή αϋπνία της ζωής μου», υπογράμμισε.

Αισθάνεται καλύτερα τώρα από ό,τι τους τελευταίους 16 μήνες και έχει κάνει «πολλές φυσικές θεραπείες», είπε, αλλά πρόσθεσε, «Δεν ξέρω αν η καρδιά μου θα είναι ποτέ η ίδια».

Τα τραύματά της έχουν επηρεάσει την ικανότητά της να εργαστεί. Η Kate είπε: «Οδηγούσα στο πάρκινγκ και σκεφτόμουν, φίλε, τα πόδια μου με σκοτώνουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω από αυτό το αυτοκίνητο και να πάω στην δουλειά».

Για την Kate, οι πιο δύσκολες εμπειρίες της με τραυματισμούς από εμβόλια δεν ήταν με γιατρούς, αλλά προέρχονται από «την ψυχολογική πίεση που δέχεσαι από άλλους ανθρώπους».

«Ο τρόπος που σου συμπεριφέρονται οι άλλοι ήταν τρομερός. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται, «Δεν ξέρω, δεν το έχω δει ποτέ Δεν σε πιστεύουν. Άρα αυτή η συναισθηματική πλευρά είναι δύσκολη».

  • Αϊμάν: «Δεν έχει μείνει άνθρωπος μέσα μου»

Ο Ayman, ένας γραφίστας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο οποίος ζήτησε επίσης να αποκαλυφθεί το πλήρες όνομά του, έλαβε την πρώτη και μοναδική δόση του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19 στα τέλη του 2021.

«Μετά από 48 ώρες, είχα αυτό το εύρος καρδιακών παλμών, από την ηρεμία έως τους 160, ξαφνικά, και τρόμαξα», είπε ο Ayman στο The Defender.

Ο Ayman περιέγραψε τι συνέβη αμέσως μετά τον εμβολιασμό του:

«Την επόμενη μέρα, το σώμα μου… μπήκε, δεν ξέρω, πώς να το εξηγήσω; Αν ανοίξω τα μάτια μου, απλά φωνάζω και κλαίω και οδηγούμαι σε παραισθήσεις, κρίση πανικού, άγχος, σκέψεις αυτοκτονίας.

Ξαφνικά, αυτές οι σκέψεις, με τον πόνο των νεύρων σαν ηλεκτροπληξία [σε ολόκληρο το σώμα μου, τον νωτιαίο μυελό στον εγκέφαλο… προκαλούσαν δονήσεις και τρέμουλο, και δεν μπορούσα καν να περπατήσω.

Ο μισός εγκέφαλος μου δεν ήταν ικανός να συνδεθεί με την άλλη πλευρά του εγκεφάλου. Έτσι ήταν σαν να έχω ανισορροπία.

Είναι σαν κάτι μη φυσιολογικό… δεν ξέρω τι συνέβη στον εγκέφαλό μου, σαν κάτι πραγματικά μη φυσιολογικό… Περπατούσα και δεν ήξερα πώς να επιστρέψω σπίτι, χρησιμοποιούσα μετά βίας το τηλέφωνό μου στο GPS και μετά επέστρεφα σπίτι με αυτό, παρόλο που έμενα λίγα τετράγωνα πιο πάνω».

Τα τραύματά του επηρεάζουν κάθε πτυχή της ζωής του, είπε ο Ayman.

«Έχω υπερβολική απώλεια μνήμης και αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είμαι γραφίστας, δουλεύω δημιουργικά και ξαφνικά δεν ξέρω ποιος είμαι. Δεν μπορούσα να οδηγήσω. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Έπρεπε να μάθω πώς να τρώω. Δεν ήξερα πώς να κρατάω ένα κουτάλι».

Ο Ayman περιέγραψε ότι βίωσε «άνοια, αποθάρρυνση, αποπροσωποποίηση, αποσύνδεση, όλα αυτά ξαφνικά».

«Και το κορυφαίο των συμπτωμάτων μου είναι ότι δεν νιώθω το σώμα μου. Δεν νιώθω το πάνω μέρος του σώματος, οπότε δεν υπάρχει αίσθηση εκεί. Δεν έχω αίσθηση στο πρόσωπό μου, στο αυτί μου… οπότε δεν μπορώ να βρω δουλειά. Δεν μπορώ να δουλέψω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. βασικά είμαι ανάπηρος. Απλώς περπατάω μερικά βήματα έξω από το σπίτι μου για να πάω λίγο στο πάρκο και μετά επιστρέφω σπίτι», είπε.

ΠΑΡΚΕΡ: ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

«Ήταν δύσκολο να μεταδώσουμε τις ιστορίες μας στον κόσμο», είπε η Πάρκερ. «Όπου κι αν στραφούμε, είμαστε αποκλεισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα βίντεό μας καταργούνται για “παραβιάσεις κοινοτικών προτύπων”, ενώ πρόκειται για βίντεο  πόνου και ταλαιπωρίας.

Μας γελοιοποιούν και μας κοροϊδεύουν ως τρελούς, γουρούνια που διαδίδουν ψέματα και ανθρώπους με ατζέντα να εμποδίσουν άλλους να κάνουν το εμβόλιο. Ραγίζει την καρδιά μου για το πόσο χαμηλά έχει πέσει η ανθρωπότητα που είναι πλέον είναι εντάξει το να κοροϊδεύεις τα βάσανα των άλλων και να υποβαθμίζεις αυτά που περνούν οι άλλοι».

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί