• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εισαγγελική παρέμβαση για γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο λόγω μάσκας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εισαγγελική παρέμβαση για γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο λόγω μάσκας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ζούμε μπροστά στα μάτια μας!

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να παρέμβει μέχρι και κοινωνική λειτουργός στα ελληνικά σπίτια που από την αρχή της σχολικής χρονιάς διαπιστωμένα παραμένουν δεκάδες μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενδεικτικό είναι το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, το οποίο αναφέρεται σε καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για γονείς στην Κρήτη που εδώ και 1μιση περίπου μήνα δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Ειδικότερα από συγκεντρωτικές αναφορές και στους 4 νομούς της Κρήτης γίνεται λόγος για 69 παιδιά που από την αρχική της σχολικής χρονιάς δεν έχουν παρουσιαστεί ούτε μία φορά στις τάξεις.

Για αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις έχουν ήδη κινητοποιηθεί οι εισαγγελικές αρχές, ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το πρώτο πράγμα που θα γίνει θα είναι να πάνε οι κατά τόπους κοινωνικοί λειτουργοί προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση μέσα στις οικογένειες των 69 μαθητών!

Εφόσον οι γονείς δεν…συμμορφωθούν με τα λόγια, προβλέπεται και μία «ποινική διαδικασία», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην τηλεόραση!

Περιττό να αναφέρουμε πως όλους αυτούς τους γονείς/κηδεμόνες των 69 μαθητών τους χαρακτηρίζουν συνεχώς «αρνητές της μάσκας και του κορωνοϊού»: