«Η μάσκα είναι θέμα συνήθειας».
Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN».
Δήλωσε μάλιστα πως τα παιδιά καλό θα είναι να φοράνε την μάσκα παντού στο σχολείο για οχτώ ώρες και στα διαλείμματα, καθώς αγκαλιάζονται και έρχονται σε επαφή.
«Η μάσκα είναι η ασφάλεια των παιδιών», δήλωσε αρχικά, παρά τις αντιδράσεις επιστημόνων περί των κινδύνων που ενέχει η χρήση τους.
«Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν καθημερινά τρεις μάσκες. (…) Για την Υγεία είμαστε όλοι ενωμένοι, μαζί και αποφασίζουμε. Μακάρι να μπορούσαν τα παιδιά να φορούσαν τις μάσκες και στα διαλείμματα. Είναι σωτηρία για τα παιδιά».
«Άρα για 8 ώρες που βρίσκονται στο σχολείο, τα παιδιά να φορούν διαρκώς την μάσκα;», ρωτά έκπληκτη η δημοσιογράφος την κα Παγώνη.
«Μπορούν να την βγάζουν σταδιακά. Να βγαίνουν λίγο από την τάξη να την βγάζουν και να επιστρέφουν», δήλωσε.
«Είναι θέμα συνήθειας η μάσκα», επανέλαβε, αφήνοντας το Πανελλήνιο άφωνο, με την απολυτότητα των απόψεών της. Μήπως είναι και θέμα… πειθαρχίας;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









