• Αρχική
  • Άρθρα
  • Είναι σχέδιο; Είναι επικίνδυνο ή μας κοροϊδεύουν; Η αλήθεια για τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σχέδιο; Είναι επικίνδυνο ή μας κοροϊδεύουν; Η αλήθεια για τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εικόνα στο τέλος που θα σας αφήσει με ανοικτό το στόμα...

Πολίτες αναρωτιούνται: Είναι ο κορωνοϊός πραγματική απειλή ή κάτι το ακίνδυνο για όσους είναι υγιείς και νέοι;

Το κάνουν απλά για να μας «μαντρώσουν» μέσα; Είναι σχέδιο;

«Είναι πόλεμος. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και εμείς. Εδώ και εβδομάδες και η κατάσταση δυστυχώς δεν καλυτερεύει καθόλου αν και έχουμε οργανωθεί κάπως. Ο πόλεμος μαίνεται 24 ώρες το 24ωρο», δήλωσε χθες, όπως διαβάσατε στο el.gr, ο χειρούργος ΩΡΛ από το νοσοκομείο του Μπέργκαμο, Γιώργος Γιούργος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, όπως είπε, οι γιατροί αναγκάζονται να αποφασίσουν για ποιον ασθενή θα δώσουν μάχη για να ζήσει και για ποιον όχι…

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους ασθενείς γύρω στα 60-65. Δεν μιλάμε για τους ασθενείς 85-90. Φεύγουν οι υπερήλικες γιατί διαλέγουμε να σώσουμε τους πιο νέους. Χτυπάει τους πάντες. Έχουμε ασθενείς από 27-28 χρονών μέχρι 90 και βάλε».

Η ασθένεια λοιπόν χτυπάει τους πάντες, όχι μόνο τους γεροντότερους.

Ο κορωνοϊός είναι μία πραγματική απειλή. Μια «βιολογική επίθεση» κατά των ανθρώπων.

Από την άλλη μεριά, προφανώς θα υπάρχουν κάποιοι σε ανώτατα διεθνή κλιμάκια, οι οποίοι θα αξιοποιούν την εν λόγω απειλή, προκειμένου να επιβάλλουν αργά ή γρήγορα στον πλανήτη συνθήκες διεθνούς δικτατορίας.

Αυτό, γιατί, καθώς όλοι βλέπουμε, πρυτανεύει η ανευθυνότητα μεταξύ των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Οι άνθρωποι αδυνατούν να αυτοδιοικηθούν, αδυνατούν να θέσουν τον εαυτό τους σε θέση άμυνας απέναντι στην πραγματική απειλή του κορωνοϊού.

«Αυτήν τη στιγμή, ανακαλύπτω πολλά προβλήματα. Μόλις ήρθαμε από την ισπανική Κόρδοβα, και βλέπω ότι στο Μιλάνο, που λαμβάνει χώρα το χειρότερο ”χτύπημα” του Covid-19, έχετε μια πολύ χαλαρή πολιτική καραντίνας. Τα ΜΜΜ λειτουργούν κανονικά, οι άνθρωποι κυκλοφορούν τριγύρω και ακόμη συγκεντρώνονται στα ξενοδοχεία. Βλέπω πολλούς ανθρώπους να μη φορούν μάσκες. Δεν ξέρω τι σκέφτεστε.

Τώρα, πρέπει να σταματήσουμε τον χρόνο. Πρέπει να σταματήσουμε όλες τις οικονομικές δραστηριότητες. Πρέπει να σταματήσουμε κάθε είδους κοινωνικής επαφής. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους, σε καραντίνα. Και πρέπει όλοι να είμαστε προετοιμασμένοι για να προστατέψουμε ζωές. Οι ζωές των ανθρώπων μας είναι το σημαντικότερο ζήτημα αυτήν την στιγμή».

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του κινεζικού Ερυθρού Σταυρού, που βρίσκεται στο Μιλάνο για βοήθεια.

Η καλύτερη αντίσταση είναι να παραμείνεις ζωντανός, όταν κάποιοι σε θέλουν νεκρό για να απαλλαγούν από την φωνή σου.

Η αλήθεια λοιπόν βρίσκεται σχεδόν πάντα κάπου στην μέση.

Που θα μας βάλουν αν πεθάνουμε; Δεν έχουν φέρετρα;

Μία λύση θα μπορούσε να είναι η παρακάτω: Θυμηθείτε το βίντεο της αμερικανικής FEMA, με φορτηγό να κουβαλάει δεκάδες πλαστικά φέρετρα στο μέγεθος ανθρώπων, με το σύμβολο που όσοι το δουν θα το αναγνωρίσουν αμέσως, ενώ άλλοι ίσως μείνουν με ανοικτό το στόμα…

Μείνετε σπίτι, μείνετε ζωντανοί και βλέπουμε!

ΦΩΤΟ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •