«Είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, δεν είναι καν εμβόλια»! «ΕΚΡΗΞΗ» Μοντανιέ στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ του Λουξεμβούργου, ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ το ΒΙΝΤΕΟ

Το el.gr το εξασφάλισε όμως και σας το παρουσιάζει…

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής γιατί ανακάλυψε τοn ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), Καθηγητής Ιολόγος Luc Montagnier ήταν προσκεκλημένος, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, στην Τετάρτη 12 Γενάρη στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου για να μιλήσει για το εμβόλιο.

ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ HOAX ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Ή ΟΧΙ!!! ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

Τι είπε ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ;;; Ότι τα εμβόλια σκοτώνουν ενήλικες και παιδιά (ΕΔΩ). «Είναι δηλητήρια. Δεν είναι καν εμβόλια», υπογράμμισε.

«Το αγγελιοφόρο RNA (mRNA) επιτρέπει τη μετάφραση του μηνύματός του σ’ ολόκληρο το σώμα χωρίς έλεγχο», σημείωσε και όπως παραδέχθηκε ο διευθυντής της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά, ΤΟ mRNA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ DNA.

Το βίντεο της ομιλίας του καταργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από μέσα όπως το Youtube, παρότι είναι από το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ!

Λογοκρίνουν τον ευεργέτη της ανθρωπότητας και πλέον ειδήμονα Νομπελίστα Ιολόγο Καθηγητή, ενώ επιτρέπουν τον όποιο ανίδεο συνδικαλιστή…

Το el.gr εξασφάλισε ωστόσο το βίντεο και σας το παρουσιάζει. Επίσης ήταν εκεί και η Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί