Έγινε το μοιραίο: Πιλότος πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ εν ώρα πτήσης – Τα ΒΙΝΤΕΟ που είχε δείξει το ΕΛ

Στο παραπέντε αποφεύχθηκε μεγάλη τραγωδία! Την επόμενη φορά;;;

Ένας πιλότος κατέρρευσε και πέθανε στο μπάνιο κατά τη διάρκεια μιας εμπορικής πτήσης από το Μαϊάμι στη Χιλή – προκαλώντας αναγκαστική προσγείωση στον Παναμά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με πηγές στο αεροπλάνο.

Στο παραπέντε δεν είχαμε μεγαλύτερο δράμα, όπως σχολιάζουν οι Αρχές.

Ο 56χρονος Iván Andaur βρισκόταν στο πιλοτήριο της πτήσης της LATAM με προορισμό το Σαντιάγο γύρω στις 23:00 όταν υπέστη εμφανή καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με την Sun.

Οι δύο συγκυβερνήτες αναγκάστηκαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Tocumen στην πόλη του Παναμά – καθώς μια νοσοκόμα και δύο γιατροί έσπευσαν να τον σώσουν, ανέφερε η εφημερίδα.

«Δυστυχώς, δεν είχαμε τις απαραίτητες ή επαρκείς προμήθειες για να πραγματοποιήσουμε μια καλή αναζωογόνηση», είπε η νοσοκόμα, η οποία αναγνωρίστηκε μόνο ως Ισαδόρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι επιβάτες κρατήθηκαν σε ξενοδοχεία στην πόλη του Παναμά και η πτήση συνεχίστηκε την Τρίτη.

«Τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα κατά την διάρκεια της πτήσης για να διαφυλαχθεί η ζωή του πληγέντος πιλότου. Δυστυχώς, μετά την προσγείωση και την περαιτέρω ιατρική βοήθεια, ο πιλότος πέθανε», είπε η αεροπορική εταιρεία στην The Post.

ΤΟ ΕΛ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙΣ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Θυμηθείτε:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί