Δεν είναι σαφές αν το σχετικό έγγραφο που κατάσχεσε το FBI κατά τη διάρκεια της επιδρομής στην έπαυλη του Τραμπ σχετίζεται άμεσα με την προσωπική ζωή του Γάλλου προέδρου.
Στη λίστα του FBI, με τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το ακίνητο του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο, ένα από αυτά έχει καταχωρηθεί ως «πληροφορίες για τον πρόεδρο της Γαλλίας». Κάτι που για τον Τραμπ υπήρξε θέμα έντονου ενδιαφέροντος για χρόνια.
Όπως αναφέρει το Rolling Stone, ο Τραμπ καυχιόταν σε μερικούς από τους στενότερους συνεργάτες του -τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο- ότι γνώριζε παράνομες λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.
Δεν είναι σαφές αν το σχετικό έγγραφο που κατέσχεσε το FBI κατά τη διάρκεια της επιδρομής στην έπαυλη του Τραμπ σχετίζεται άμεσα με την προσωπική ζωή του γάλλου προέδρου.
Όπως, όμως, σημειώνει το Rolling Stone, μεταξύ των ντοκουμέντων που κατέσχεσε το FBI κατά την πρόσφατη έφοδό του στο θέρετρο του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα, το Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, περιλαμβανόταν κι ένας φάκελος με την ετικέτα: «info re: President of France», χωρίς να έχει διευκρινιστεί κατά πόσον το περιεχόμενό του συνέλεξαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ή αν είναι απόρρητο.
Εκπρόσωπος του Τραμπ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Rolling Stone. Η σχέση του Τραμπ με τον Μακρόν έχει υπάρξει πολλές φορές ασταθής, με τον Αμερικανό πρόεδρο να χαρακτηρίζει κάποτε τον Γάλλο ομόλογό του «δικό μου άνθρωπο», προτού οι δυο τους έρθουν σε ρήξη κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
newpost/scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο! Πανεπιστήμιο στο Τενεσί θα διδάσκει αμερικανική ιστορία με… «Grand Theft Auto»
- Κελάρια και κουζίνα 2.200 ετών ανακαλύφθηκαν στην αρχαία ελληνική πόλη Σπάρτη της Μικράς Ασίας
- Ηράκλειο: Τρίχρονο αγοράκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
- Νάουσα: Η Ελλάδα στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς κομπόστας ροδάκινου
- Η αντίδραση του Λευκού Οίκου στην πρόταση Πούτιν για την Νέα Συνθήκη
- Πρακτική άσκηση για νέους επιστήμονες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού
- Τι θα είναι στο επίκεντρο της ομιλίας του Τραμπ στον ΟΗΕ
- Η απάντηση που πρέπει να δώσουν οι ΗΠΑ στον Πούτιν
- Γερμανός πουλάει το «μαγικό» σκωτσέζικο κάστρο του 12ου αιώνα σε τιμή ευκαιρίας… Ο τραγικός λόγος της απόφασης
- Ο πρόεδρος της Συρίας επανέλαβε το αίτημά του η Ουάσιγκτον να άρει επισήμως τις κυρώσεις
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

συμβουλιο της επικρατείας

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

ΕΜΠΟΡΙΟ

ΔΑΝΕΙΑ

ΔΥΠΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
