Εφιαλτικός Bill Gates: «Μπορεί να έχουμε ΑΦΥΣΙΚΕΣ πανδημίες στο μέλλον» – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε για τον COVID για τον οποίο γίνεται κακός χαμός...

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων για διαρροή του κορωνοιού από εργαστήριο στην Γουχάν ως πιθανή προέλευση της πανδημίας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ζήτησε από τις ΗΠΑ να παράσχουν τις σχετικές πληροφορίες, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν κατατεθεί στον Οργανισμό.

«Πρέπει να βρεθεί η προέλευση για να αποτραπούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι μελλοντικές πανδημίες», τόνισε ο επικεφαλής του ΠΟΥ Δρ. Τένδρος.

Πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του FBI, είχε δηλώσει ότι το FBI υποθέτει εδώ και αρκετό καιρό ότι η προέλευση της πανδημίας είναι μια πιθανή διαρροή σε ένα εργαστήριο. Σύμφωνα το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ μια πιθανή εργαστηριακή βλάβη θεωρείται ως πιθανότερο σενάριο, αν και ο βαθμός βεβαιότητας παραμένει χαμηλός. Άλλες ωστόσο υπηρεσίες αλλά και πολλοί επιστήμονες, θεωρούν ότι ο ιός πιθανότατα μεταδόθηκε με φυσικό τρόπο.

Ο Bill Gates πάντως ήταν σίγουρος όταν έλεγε και λέει πως ο COVID είναι φυσικός, και είναι ιός νυχτερίδας και τέλος!!! Ωστόσο, είπε σχετικά πρόσφατα ότι μπορεί να έχουμε και κάποιες ΑΦΥΣΙΚΕΣ πανδημίες στο μέλλον!!!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;;;;;;;;;;;;;;

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί