Έ. Μασκ: 5 (!!!!) είναι τα άτομα που ελέγχουν την ενημέρωση! Οι άλλοι αντιγράφουν – ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα»

Νέες αποκαλύψεις του δισεκατομμυριούχου, ο οποίος έχει ανοίξει το στόμα και δεν λέει να το κλείσει...

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι επέτρεπε αντισημιτικά μηνύματα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter), προκειμένου να τοκλείσει, επισκέφτηκε τον χώρο του στρατοπέδου θανάτου Άουσβιτς στην Πολωνία την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου!

Ο ιδιοκτήτη της Tesla και της SpaceX βρέθηκε στην χώρα από το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαδικτυακή συζήτηση!

Την εν λόγω συζήτηση διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση Εβραίων, ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος στις 27 Ιανουαρίου.

Ο Έλον Μασκ προέβη σε αποκαλύψεις, καθώς είπε πως στις ΗΠΑ πέντε εκδότες ελέγχουν την ενημέρωση και όλοι απλά τους αντιγράφουν και στην συνέχεια, αυτά που γράφονται δίνονται, προφανώς, και στα ΜΜΕ της Ευρώπης, ώστε η προπαγάνδα να διαδοθεί και όλα τα άλλα να χαρακτηριστούν HOAX!

Όπως είπε:

«Υπάρχουν περίπου πέντε συντάκτες [που] αποφασίζουν τι θα τοποθετηθεί στην πρώτη σελίδα ή σε τι να επικεντρωθούν ή σε τι να μην επικεντρωθούν (οι άνθρωποι).

Και οι περισσότερες από τις άλλες εφημερίδες, ουσιαστικά, απλώς αντιγράφουν.

Αλλά είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε; Θέλουμε μόνο μια χούφτα ανθρώπων να αποφασίζουν τι πιστεύουν ότι είναι σημαντικό;

Ή μήπως πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος τι είναι σημαντικό;

Και νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα οργανικό πράγμα (μια πλατφόρμα), όπου οι άνθρωποι αποφασίζουν τι είναι σημαντικό και σε τι να επικεντρωθούν, όχι μόνο μια χούφτα εκδότες.

Και ναι, δεν τους αρέσει το γεγονός ότι τους αφαιρέθηκε αυτή η εξουσία , αλλά νομίζω ότι έτσι έπρεπε να γίνει (σ.σ. Εννοεί το Twitter, το οποίο οι διεθνιστές ψάχνουν αφορμές για να κλείσουν)».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί