Δύο έφηβοι βρέθηκαν νεκροί στο κρεβάτι 3 και 4 ημέρες μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer COVID-19

Μια δεύτερη δόση του πειραματικού εμβόλου Covid-19 της Pfizer φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο δύο έφηβων αγοριών, σύμφωνα με μια μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα από ερευνητές κλινικής παθολογίας.

Το έγγραφο, το οποίο συνυπογράφουν οι ιατροδικαστές του Γέιλ και του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, επισημάνθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη από τον διάσημο καρδιολόγο Δρ Πίτερ ΜακΚάλοου.

«Οι γονείς και τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι θα συμβούν περισσότεροι θάνατοι», προειδοποίησε ο McCullough.

Οι νεκροψίες των δύο εφήβων, των οποίων τα ονόματα, η ηλικία και η τοποθεσία δεν αποκαλύπτονται, μελετήθηκαν σε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στο ιατρικό περιοδικό The Archives of Pathology & Laboratory Medicine .

Τα δύο έφηβα αγόρια «βρέθηκαν νεκρά στο κρεβάτι 3 και 4 ημέρες μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19», αναφέρει η εφημερίδα, προσθέτοντας, «Και τα δύο αγόρια διαπιστώθηκαν νεκρά στο σπίτι χωρίς απόπειρα ανάνηψης».

Οι ερευνητές βρήκαν ότι οι θανατηφόρες διαγνώσεις μυοκαρδίτιδας των αγοριών δεν ήταν «τυπικές» και έμοιαζαν περισσότερο με τοξική μυοκαρδιοπάθεια.

ΦΩΤΟ pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί