Ο Δρ Robert Malone, ο εφευρέτης των εμβολίων Mrna που συνέβαλε στην δημιουργία τους, εμφανίστηκε προειδοποίησε για έναν σούπερ ιό «αιμορραγικού πυρετού που μοιάζει με Έμπολα» και προέρχεται από την Κίνα και πιστεύει ότι μπορεί να προκληθεί από μεταλλάξεις που προκύπτουν από μαζικό εμβολιασμό (ή από κάτι άλλο;;;).
Ο Δρ. Malone ισχυρίζεται πως «ο εμβολιασμός σε μια πανδημία θα οδηγήσει στην ανάπτυξη μεταλλαγμένων ιών διαφυγής που είναι ανθεκτικοί στον εμβολιασμό», προσθέτοντας ότι η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (CCP) «αντανακλά αυτή του δυτικού κόσμου και έχει οδηγήσει σε τέλεια καταιγίδα περιβάλλοντος για την ανάπτυξη ενός σούπερ ιού».
«Φοβούνται την ανάπτυξη ενός ταχέως εξαπλούμενου ιού αιμορραγικού πυρετού που μοιάζει με Έμπολα. Αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό συμβαίνει εδώ ή όχι», συνέχισε ο Δρ Μαλόουν.
Παρατίθενται δημοσιογραφικά τα βίντεο με τις μαρτυρίες του καθηγητή. Έρχεται νέα ιστορία μετά τον COVID;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 55χρονο για τα μαχαιρώματα στα Καπαριανά – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας
- Φρίκη στη Γαλλία: Αλγερινή «βασάνισε, βίασε και δολοφόνησε» 12χρονο κορίτσι
- Ελλάδα-Ρωσία-Βουλγαρία: Ακόμα μία εξέλιξη που πρέπει να μας προβληματίσει
- Μαρκογιαννάκη: Η Πολιτεία οφείλει να σταθεί στο πλευρό των πολιτών της που πλήττονται από αυθαίρετες πρακτικές
- Στο Λονδίνο ο ΥΠΕΞ για τη Σύνοδο Κορυφής για τα Δυτικά Βαλκάνια
- Τρομακτικό βίντεο: 3 άνδρες ντυμένοι για το Halloween τρομοκρατούν οικογένεια έξω από το σπίτι της
- Μεξικό: Νέα δολοφονία δημάρχου στο κεντρικό τμήμα της χώρας
- Υφ. Ενέργειας: «Να εξεταστεί η πιθανή εφαρμογή της πυρηνικής ενέργειας στη ναυτιλία»
- Θεσσαλονίκη: Η ΕΦΑΠΟΘ απαντά στις αντιδράσεις για την περίφραξη στο Ανάκτορο του Γαλερίου
- Ν. Κακλαμάνης: «Η Ελλάδα αξιώνει σεβασμό στην ιερότητα του πολιτισμού της»