«Δυναμίτης» ΚΑΙ στον Καναδά για καρδιακές φλεγμονές σε άτομα κάτω των 25 ετών μετά τον εμβολιασμό τους!

Αφιερωμένο σε όλους όσους συστήνουν ανεπιφύλακτα να εμβολιαστούν ακόμα και μικρά παιδιά.

Από τις 7 Αυγούστου, αναφέρθηκαν 106 περιστατικά μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας στο Οντάριο, τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό και η πλέον οικονομικά ανεπτυγμένη επαρχία του Καναδά, ηλικίας κάτω των 25 ετών. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου όλων αυτών των περιστατικών.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Οντάριο (Public Health Ontario) 31 από αυτά τα περιστατικά αφορούσαν παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών και 75 άτομα ηλικίας 18 έως 24 ετών. Η συντριπτική πλειοψηφία – το 80% – ήταν άνδρες.

Η έκθεση εξηγεί ότι η PHO εξέδωσε οδηγία τον Ιούνιο για τις μονάδες δημόσιας υγείας να αυξήσουν την παρακολούθηση αυτής της παρενέργειας μετά από αναφορές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ για παρόμοιες ανησυχίες που εκτυλίσσονται σε αυτές τις χώρες.

Πιο συγκεκριμένα:

«Το ποσοστό αναφοράς μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας ήταν υψηλότερο μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA από ό, τι μετά την πρώτη, ιδιαίτερα για εκείνους που έλαβαν το εμβόλιο Moderna ως δεύτερη δόση (ανεξάρτητα από το προϊόν που επιλέχθηκε για την πρώτη δόση)».

Παράλληλα, προκύπτει ότι ο ρυθμός αναφοράς για εμφάνιση φλεγμονή της καρδιάς στις ηλικίες 18-24 ήταν επτά φορές υψηλότερος με το Moderna από ότι με το Pfizer.

Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 202 επισκέψεις στα επείγοντα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες με παρόμοια προβλήματα μετά τον εμβολιασμό, με εξ αυτών 146 να οδηγούν σε νοσηλεία.

Δυστυχώς τρία από αυτά οδήγησαν σε εισαγωγή στη ΜΕΘ.

Τα δεδομένα από τις ΗΠΑ

Τα καναδικά μέσα κάνουν σύνδεση των παραπάνω ευρημάτων με τα αυξημένα περιστατικά μυοκαρδίτιδας-περικαρδίτιδας σε νέους ανθρώπους μετά τον εμβολιασμό τους σε Πολιτείες των ΗΠΑ.

Σε σχετικό άρθρο στο el.gr είχαμε παρουσιάσει μία ανατρεπτική έρευνα από το περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (JAMA) που επιβεβαιώνει δυστυχώς αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν τα ΜΜΕ.

Θυμίζουμε ότι τα αρχεία, που ελήφθησαν από 40 νοσοκομεία στην Ουάσινγκτον, το Όρεγκον, τη Μοντάνα και την Καλιφόρνια, έδειξαν ότι 20 άτομα είχαν μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο (1,0 ανά 100,000) και 37 είχαν περικαρδίτιδα (1,8 ανά 100,000).

Ο αριθμός αυτός είναι σαφώς μεγαλύτερος από τη συχνότητα του 4.8 στο 1.000.000, για την οποία κάνει λόγο το CDC.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί