ΔΟΥΛΕΙΑ και ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Θα έρθει το «σφράγισμα» στην Ελλάδα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ζωή μας αλλάζει και πολύ φοβόμαστε πως προετοιμαζόμαστε για ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Με αφορμή τον υπαρκτό αλλά όχι τόσο φονικό κορωνοϊό, στην Ελλάδα, μέσα σε δύο μήνες, έχουμε ζήσει πράγματα που ούτε καν φανταζόμασταν.

Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα καθώς ναι μεν θα αρθούν κάποια μέτρα περιορισμών, αλλά η ζωή στην Ελλάδα θα είναι διαφορετική, ενώ θα υπάρχει έντονη παρεμβατικότητα.

Το πρώτο μέτρο στο πλαίσιο του «όλοι πρέπει» θα είναι οι μάσκες στα λεωφορεία, οι οποίες ενδέχεται να είναι υποχρεωτικές!

Πέραν τούτου, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός στα λεωφορεία, θα υπάρξει κρατική παρέμβαση, με σκοπό να τροποποιηθούν τα ωράρια στις δουλειές (Δημόσιο, καταστήματα, επιχειρήσεις κ.α.).

Κάποιοι θα ξυπνούν νωρίτερα κάποιοι αργότερα, προκειμένου να μην υπάρχει υπερσυγκέντρωση ανθρώπων στα μέσα μεταφοράς.

Τι θα γίνει όμως με τις διακοπές;

Η εφημερίδα Guardian σε ειδικό αφιέρωμα της διευκρίνισε ότι χρειάζονται «νέα μέτρα» για τα ταξίδια.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει η τουριστική σεζόν θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Μία από τις προτάσεις είναι τα «πιστοποιητικά ανοσίας», οι έλεγχοι επιβατών με θερμομέτρηση ή εξετάσεις αίματος πριν ταξιδέψουν με προορισμό άλλη χώρα. Αργότερα, ενδεχομένως θα είναι ένα εμβόλιο-εμφύτευμα, το οποίοι θα πρέπει όλοι να φέρουν, όπως την μάσκα στα λεωφορεία.

Οι Ιταλοί σκέφτονται ακόμα και τη δημιουργία κύβων από πλεξιγκλάς στις παραλίες, ώστε οι λουόμενοι να μην έχουν άμεση επαφή μεταξύ τους.

Οι Ισπανοί έχουν σκεφτεί να επεκτείνουν τα διαχωριστικά στα εστιατόρια και τα μπαρ για να εξασφαλίζουν την προστασία του τουρίστα.

Οι Ευρωπαίοι σκέφτονται ακόμα και την χρήση ρομπότ στα ξενοδοχεία.

Το ρομπότ μεταφέρει φαγητά και κινείται από πόρτα σε πόρτα, προσφέροντας φαγητό σε όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο, χωρίς να κινδυνεύει να κολλήσει ή να μεταδώσει ασθένειες.

Όλα αυτά τα προβλήματα θα «λυθούν» με ένα εμφύτευμα ή ένα «σφράγισμα», το οποίο θα επιβεβαιώνει πως είσαι υγιής και μπορείς να δουλέψεις, να χρησιμοποιείς το λεωφορείο και να πηγαίνεις ανέμελος διακοπές!

Θα έρθει και στην Ελλάδα; Πολλά πράγματα συμβαίνουν ήδη και η τεχνολογία «καλπάζει» και προς στην χώρα μας με γοργούς ρυθμούς! Συνεπώς, τα σημεία των καιρών δείχνουν πως πλησιάζουμε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί