«Δολοφόνος ο Tedros, βιαστές στον Π.Ο.Υ.»!!! Απολύτως σοκαριστικές αποκαλύψεις, vid

Πως εμπλέκεται ο Bill Gates – Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά

Ο επικεφαλής του Twitter, Έλον Μασκ, δήλωσε πρόσφατα ότι οι χώρες δεν πρέπει να παραδώσουν την εξουσία τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Ωστόσο, αυτό ακριβώς κάνουν πολλές δυτικές χώρες.

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς  δήλωσε στο κοινοβούλιό του ότι ο ΠΟΥ δεν είναι ανεξάρτητος. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο χρηματοδότης του ΠΟΥ και έχει επενδύσει δισεκατομμύρια στα ίδια εμβόλια που προωθεί ο ΠΟΥ. «Ο Γκέιτς αγόρασε τον ΠΟΥ και τώρα αυτοί συστήνουν τα προϊόντα του. Είναι τόσο απλό», είπε ο γερουσιαστής του One Nation.

«Επικεφαλής του ΠΟΥ είναι ο Tedros Ghebreyesus , ο οποίος ήταν προηγουμένως υπουργός Υγείας της μαρξιστικής-λενινιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που ονομάζεται Απελευθερωτικό Μέτωπο του Tigray», είπε ο Roberts και προσέθεσε ότι χρησιμοποίησε διεθνή βοήθεια για να αγοράσει δύναμη και να τιμωρήσει τους εχθρούς του.

«Επιδημίες χολέρας ξέσπασαν σε περιοχές που δεν έλαβαν φάρμακα το 2006, το 2009 και το 2011. Ανεξάρτητοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Τέντρος ήταν «πλήρως συνένοχος» στα βάσανα και τον θάνατο αμέτρητων ανθρώπων. Είναι ένας δολοφόνος. Ο ΠΟΥ σαπίζει από το κεφάλι», υπογράμμισε ο Αυστραλός γερουσιαστής.

Σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ο επικεφαλής του ΠΟΥ είναι ο Tedros Ghebreyesus, πρώην υπουργός Υγείας μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που ονομαζόταν «Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο “Tigre”», στο οποίο χρησιμοποίησε διεθνή βοήθεια για να αγοράσει δύναμη και να τιμωρήσει τους εχθρούς του.

Στις περιοχές της Αιθιοπίας, που είχε ο Τέντρος το προσωπικό και τις ιατρικές προμήθειες, υπέστη καταστροφικές επιδημίες το 2006, 2009, 2011.

Ανεξάρτητοι ερευνητές, βρήκαν ότι ο Τέντρος ήταν:- πλήρως συνένοχος στα τρομερά δεινά και τον θάνατο που εξαπλώθηκε στην Ανατολή Αφρική.

Το «Associated Press» ανέφερε σχετικά με τον ΠΟΥ, σκάνδαλο σεξουαλικού εγκλήματος, στο οποίο το προσωπικό του ΠΟΥ εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, κορίτσια και γυναίκες κατά την διάρκεια της πρόσφατης επιδημίας Έμπολα στο Κονγκό.

Τουλάχιστο 83 άτομα του προσωπικού ΠΟΥ, εμπλέκονται σε κακοποίηση συμπεριλαμβανομένου βιασμού, αναγκαστικές  εκτρώσεις, με θύματα ηλικίας 13 ετών.

Ο ΠΟΥ αρνήθηκε να απολύσει τους δράστες».

Δείτε το βίντεο:

photo scr/freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί