ΔΝΤ: «Άνθρωποι θα βγουν στους δρόμους»! ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ παγκοσμίου χάους;;;

Τι δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα...

Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα εκτίμησε πως η έκρηξη τιμών σε τρόφιμα και ενέργεια θα είναι τραγωδία για τους φτωχούς, προειδοποιώντας για κοινωνικές αναταραχές παγκοσμίως. «Αν δεν μειώσουμε, αυτό θα βλάψει τους πιο ευάλωτους», σημείωσε.

Το ΔΝΤ φυσικά δεν νοιάζεται για τους φτωχούς, αλλά σιγά-σιγά γίνεται κάλεσμα στους ανθρώπους, με έντεχνο τρόπο, προκειμένου να βγουν στους δρόμους και να ρίξουν τους πολιτικούς για να επέλθει χούντα και μεγάλη επανεκκίνηση…

Η επικεφαλής του ΔΝΤ μίλησε για την ανάγκη λήψης μέτρων. «Πρέπει να σκεφτούμε ότι ο αντίκτυπος των πολλαπλών κρίσεων δοκιμάζει ήδη την υπομονή και τις αντοχές των ανθρώπων. Και αν δεν αναληφθεί δράση για την υποστήριξη των πιο ευάλωτων, θα υπάρξουν συνέπειες» είπε μιλώντας στο CNN.

 «Αν δεν είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε το αίσθημα της επιβίωσης και το αίσθημα αλληλεγγύης, αυτό θα συμβεί», προειδοποίησε η επικεφαλής του ΔΝΤ. «Άνθρωποι θα βγουν στον δρόμο» παγκοσμίως, εκτός και εάν ληφθούν μέτρα για την προστασία των πιο ευάλωτων από τον πληθωρισμό.

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί