Δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ» στις ΗΠΑ: «Μας κυβερνά μία ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ»

Όταν η θεωρία συνωμοσίας γίνεται πραγματικότητα για να ακολουθήσει παγκόσμιος σωτήρας...

Σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι των ΗΠΑ πιστεύουν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ελέγχεται από μια «μυστική σέχτα», σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση.

Η Ομάδα Benenson, με επικεφαλής τον δημοσκόπο της εκστρατείας του Ομπάμα, Joel Benenson, ερεύνησε 1.000 Αμερικανούς μεταξύ 27 και 30 Οκτωβρίου για να δει πόσο επηρεάστηκαν από τις θεωρίες συνωμοσίας “QAnon”.

«Θέλαμε να εξετάσουμε την θεωρία πως ο κόσμος ελέγχεται από μια μυστική σέχτα», είπε ο Benenson στον Axios . «Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι η (υποτιθέμενη) ισχυρότερη (δυτική) δημοκρατία στον κόσμο, θέλαμε να δούμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ελκυστικότητα μιας τέτοιας θεωρίας».

Το αποτέλεσμα: το 44% των ερωτηθέντων είναι πιστεύον ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ «ελέγχεται από μια μυστική σέχτα».

Οι ερωτηθέντες κατανεμημένοι κατά πολιτικές πεποιθήσεις ήταν: 66% των Δημοκρατικών, 55% των Ρεπουμπλικανών, 54% των ανεξάρτητων.

Η πλειονότητα των Ρεπουμπλικανών ερωτηθέντων, δηλαδή το 53%, πιστεύει ότι η κυβέρνηση ελέγχεται από μια μυστική κλήρωση, ενώ μόνο το 37% των Δημοκρατικών πιστεύει αυτή την θεωρία.

Όπως σχολιάζεται, το γεγονός ότι πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι μια «μυστική σέχτα» τραβάει τα νήματα της κυβέρνησης δεν είναι τόσο περίεργο, δεδομένων των δημοσίων παρατηρήσεων από κορυφαίους παγκοσμιοποιητές όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ( WEF) ιδρυτής Klaus Schwab, οι οποίοι παραδέχονται πλέον ανοιχτά πως έχουν προωθήσει δικά τους άτομα σε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις.

Η θεωρία συνωμοσίας γίνεται πραγματικότητας για να παρουσιαστεί ένας παγκόσμιος σωτήρας που θα… σώσει δήθεν τα πλήθη από τις μυστικές οργανώσεις και τους πολιτικάντηδες;;;

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί