Δημοσιογράφοι σε επιστήμονα για κλιματική αλλαγή: «Τρομάξτε μας και λίγο», vid

Στα κανάλια κάθε μέρα, «ειδικοί» και δημοσιογράφοι μιλάνε συνεχώς για το ότι θα ζήσουμε το «θερμότερο καλοκαίρι των τελευταίων ετών».

Με την ρητοτική περί κλιματικής αποσταθεροποίησης να φουντώνει για τα καλά, τα παρακάτω απίστευτα είναι αναγκασμένος να ακούει ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής:

«Όλα οφείλοντας στην παρουσία των ανθρώπων. Εκεί που πατάει το ανθρώπινο πόδι έχει τελειώσει η φύση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε δει τίποτα υπέρ. Καταστρέφεται ο πλανήτης.

Σε περίπτωση κατά την οποία πρέπει να μείνουμε στα ίδια, ούτε πολύ χειρότερα ούτε πολύ καλύτερα, τότε πρέπει να διατηρήσουμε μία θερμοκρασία 2,1 βαθμών.

Πριν από 3-4 χρόνια αν στην Ουκρανία τους έλεγες ότι ετοιμάζονταν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα θα έλεγαν “πλάκα μας κάνεις;”.

Η Ανταρκτική είναι μέρος στο οποίο υπάρχουν αιώνιοι πάγοι. Η μη ύπαρξη πάγων εκεί προμηνύει πολλά προβλήματα. Η επιστημονική κοινότητα το συζητά αυτό το θέμα».

Όταν δε ο καλεσμένος πρώην Διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος του Αστεροσκοπείου Αθηνών ρώτησε τους δημοσιογράφους εάν «θέλει να τους τρομάξει;» με ορισμένα παραδείγματα, εκείνοι του απάντησαν το εξής σοκαριστικό:

«Τρομάξτε μας λίγο μπας και γίνουμε λίγο πιο ευαίσθητοι»:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί