Δημοσιεύματα δίνουν άλλη διάσταση – Οι λεηλασίες στις ΗΠΑ «γεννούν» παγκόσμιες εξελίξεις (BINTEO)

Δεν είναι ψέμα, όλα γράφονται επίσημα - Μια νέα «γαλλική επανάσταση»;

Ενώ η βία, οι λεηλασίες και τα πλιάτσικα συνεχίζονται στις Πολιτείες των ΗΠΑ με τον Στρατό να είναι έτοιμος να επέμβει στην Ουάσινγκτον, υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν «παγκόσμια αφύπνιση» με αρχή τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αρχικά το αριστερόστροφο περιοδικό «Teen Vogue» γράφει στους αναγνώστες του πως η αριστερή οργάνωση «ANTIFA» κάνει ό,τι κάνει για «έναν καλύτερο κόσμο».

Ακόμα μία απόδειξη για το ποιος είναι ο βασικός πυρήνας των επεισοδίων.

«Η Antifa ξεπηδά μέσα από έναν ευρύτερο επαναστατικό πολιτικό χώρο, ο οποίος αγωνίζεται για έναν καλύτερο κόσμο», γράφει το περιοδικό στο Twitter.

Η ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post» πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, με αφορμή συγκεντρώσεις και στην Ευρώπη, αναφέροντας πως:

Οι… «αμερικανικές διαμαρτυρίες εξαπλώνονται παγκοσμίως: Μπορεί να είναι αυτό μία (παγκόσμια) αφύπνιση των γενεών; Το μέγεθος των αμερικανικών διαδηλώσεων και οι χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν σε Παρίσι και Λονδίνο, δείχνουν πως πολλοί είναι οργισμένοι με τα πολιτεύματα διακυβέρνησής τους και τους θεσμούς».

Τι συμβαίνει άραγε; Τι θέλουν να πουν αυτά τα δημοσιεύματα;

Πως τα πλιάτσικα και οι λεηλασίες στις ΗΠΑ θα δημιουργήσουν έναν καινούριο κόσμο και πως το… «κίνημα» αυτό εξαπλώνεται και στην Ευρώπη, για να γίνει μία παγκόσμια αφύπνιση και να αλλάξουν τα πολιτεύματα και οι θεσμοί;

Ποιό θα είναι το «νέο παγκόσμιο πολίτευμα»; Η λαοκρατία ή μία δικτατορικού τύπου κυβέρνηση με μεταμοντέρνο-ψηφιακό προσωπείο, την οποία θα ζητούν οι λαοί με πρωτοστάτες τους αριστερούς της… ANTIFA;

Αυτά γράφονται επίσημα σε έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά!

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ;

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί