Δημιουργούν προβληματικές γενιές στην Ευρώπη!!! Στοιχεία σοκ για τις συνέπειες των κορωνομέτρων στα παιδιά

Ποιός ο λόγος που το κάνουν;;;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παθαίνουν κρίσεις πανικού, όταν συναντούν φίλους τους μετά από επανειλημμένα Lockdown.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, 1,5 εκατομμύριο παιδιά θα χρειαστούν θεραπεία ψυχικής υγείας μετά τον Covid, με τους επικεφαλής του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας) να προειδοποιούν για έκρηξη «παιδικών τραυμάτων λόγω των Lockdown» που είχαν επιβληθεί, παρότι μη κρατικοί επιστήμονες προειδοποιούσαν πως αυτό είναι λάθος.

Μερικά μικρά παιδιά έχουν γίνει όλο και πιο ανήσυχα και μάλιστα φοβούνται να φύγουν από το σπίτι τους.

Μάλιστα, με βάση τα στοιχεία, ορισμένες οικογένειες έχουν απευθυνθεί σε ιδιωτικούς ψυχολόγους για βοήθεια – αλλά εκείνοι είναι υπερφορτωμένοι και δεν μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά.

Κάποιοι από αυτούς λένε πως λαμβάνουν διπλάσιες από το κανονικό κλήσεις από γονείς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα παιδιά τους.

Το Royal College of Psychologists είχε προειδοποιήσει ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια «χαμένη» γενιά που θα νοσεί από «δια βίου» ψυχικές ασθένειες.

Τα στοιχεία στην Βρετανία δείχνουν πως ο αριθμός των παιδιών, των οποίων οι γονείς  που έχουν ζητήσει υποστήριξη ψυχικής υγείας αυξήθηκε σε σχεδόν 400.000 τον τελευταίο χρόνο – αύξηση 28% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Με άλλα λόγια διαλύουν τον ψυχισμό των παιδιών! Ανάλογες περιπτώσεις ενδεχομένως υπάρχουν και στην Ελλάδα!

Τα παιδιά μεγαλώνουν με ψυχικά προβλήματα, χάνοντας την δημιουργική σπίθα φαντασίας, έτσι ώστε αργότερα να μην μπορούν να αμφισβητήσουν τα όσα επικρατούν ως καθεστηκυία άποψη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί