Δικαστής δεν άντεξε την ΧΟΥΝΤΑ!!! Συγκλονιστική στιγμή – Καταπατούν κάθε ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, vid

Κάποιοι στην Ελλάδα θα πρέπει να νιώσουν επιτέλους ντροπή για όσα κάνουν στους Έλληνες

Η Αστυνομία Δημόσιας Ασφάλειας (PSP) στην Πορτογαλία υποβάλει καταγγελία κατά του δικαστή Rui Fonseca e Castro, μετά από ένα περιστατικό με πράκτορες που καταγράφηκε την Τρίτη, επειδή ο δικαστής υπερασπίστηκε πολίτες που αντιδρούν στα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας.

Το περιστατικό μεταξύ του δικαστή και της αστυνομίας σημειώθηκε την Τρίτη, στην είσοδο ακρόασης του Ανωτέρου Συμβουλίου Ειρηνοδικείου, στην Λισαβόνα, όπου πραγματοποιούνταν διαδήλωση για την υποστήριξη του δικαστή, ο οποίος τα έχει βάλει με τις Αρχές της χώρας του, καθώς, όπως και στην Ελλάδα, καταπατείται ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ..

«Μην με αγγίζετε. Είμαι δικαστική αρχή και είστε κάτω από εμένα», είπε ο Rui Fonseca e Castro σε έναν αστυνομικό και συνέχισε:

«Θα χτυπήσετε ανθρώπους, κύριοι; Επειδή δεν φοράνε μάσκα; Δεν θα χτυπήσετε ανθρώπους. Το κατάλαβες; Δεν θα χτυπήσετε ανθρώπους. Αν το κάνετε, τότε εσείς θα συλληφθείτε σήμερα. Θα πρέπει να επιστρέψετε στο σπίτι, να κοιτάξετε τα παιδιά σας στα μάτια γι’ αυτό που κάνετε σήμερα», ήταν μερικά από τα λόγια του δικαστή.

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί