• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δικαιώθηκε ξανά ο Λιακόπουλος – Ένα βήμα πιο κοντά στον παγκόσμιο ηγέτη – ΒΙΝΤΕΟ

Δικαιώθηκε ξανά ο Λιακόπουλος – Ένα βήμα πιο κοντά στον παγκόσμιο ηγέτη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο στόχος της Νέας Τάξης είναι να συνενωθούν όλες οι ελεγχόμενες από την Δύση χώρες και τα τραστ κρατών σε ένα υπερκέντρο εξουσίας,

δημιουργώντας αρχικά την περιβόητη «παγκόσμια διακυβέρνηση» χωρίς την Ρωσία της Παλαιάς Τάξης και τους όποιους συμμάχους της.

Η παγκόσμια κυβέρνηση των πολιτικών και των τεχνοκρατών θα είναι έτοιμη και θα λείπει μόνο η έλευση του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τους πάντες, καθώς ο λαός θα είναι εξοργισμένος με τους χειρισμούς τους και θα ζητά «αλλαγή».

Ο παγκόσμιος ηγέτης θα προσφέρει αρχικά «εξυγίανση», θα δώσει επιδόματα στις μάζες και θα κηρύξει δικτατορία χάριν της ασφάλειας.

Σε αυτή την κατεύθυνση έγινε ένα σημαντικό βήμα, καθώς η ΕΕ και ο –υποταγμένος στις ΗΠΑ- Καναδάς υπέγραψαν την Κυριακή στις Βρυξέλλες την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ των δύο πλευρών (CETA) ή TTIP ή διατλαντική ένωση, τα ονόματα πολλά για να μπερδεύουν τους πολίτες.

Πλέον απομένει η υποχρεωτική επικύρωσή της από καθένα από τα κοινοβούλια των χωρών της Ένωσης.

Την ικανοποίησή τους για την υπογραφή της CETA εξέφρασαν φυσικά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο καναδός πρωθυπουργός και φανατικός υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας, Τζάστιν Τριντό, και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.

Όλοι τους φυσικά εκτελούσαν εντολές.

«Οι συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου και η παγκοσμιοποίηση έχουν προστατέψει εκατομμύρια ανθρώπους από την πείνα, την φτώχεια και τις συγκρούσεις», τόνισε ο Τουσκ συμπληρώνοντας πως «λίγοι όμως το ξέρουν».

Βλέπετε τι χρησιμοποιούν: Την πείνα και την ασφάλεια!

Ασφαλής να χαίρεσαι τα «αγαθά» της παγκόσμιας εξουσίας παραδίδοντας την ελευθερία και την ψυχή σου.

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έκανε λόγο για μια «ιστορική» συμφωνία που είναι επωφελής για όλους, σίγουρα πάντως όχι για τους πολίτες.

Η υπογραφή της συμφωνίας αποτελεί ακόμα μία δικαίωση για τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, ο οποίος χρόνια πριν είχε προειδοποιήσει για το σχέδιο της διατλαντικής ένωση στον δρόμο για την παγκόσμια δικτατορία.

Δείτε το βίντεο από το 1’.30’’:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •