Διευθύντρια σχολείου φιλοξενεί μαθήματα «σεξουαλικής απόλαυσης» για παιδιά ηλικίας 9-17 ετών σε κατάστημα παιχνιδιών σεξ

Στις ΗΠΑ έχουν ξεφύγει...

Μια διευθύντρια σχολικού συμβουλίου στην πολιτεία της Ουάσιγκτον δέχεται κριτική για την φιλοξενία μαθημάτων σεξουαλικής επαφής για παιδιά μεταξύ 9-17 ετών στο sex shop που διατηρεί και ονομάζεται «WinkWink» .

Το κατάστημά της περιγράφεται στον ιστότοπό του ως «κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών που ανήκουν σε γυναίκες» που «περιλαμβάνει» «όλες τις ηλικίες».

Ωστόσο, κάτω από τον χαρακτηρισμό “όλες οι ηλικίες”, στους επισκέπτες του ιστότοπου εμφανίζονται δονητές και ένα εξαθλιωμένο μοντέλο που μοιάζει με τοξικομανή που φοράει εσώρουχα.

Η διευθύντρια του σχολικού συμβουλίου του Bellingham School District, Jenn Mason, αποκαλεί τα μαθήματα «Uncringe Academy», μια σειρά τεσσάρων τρίωρων μαθημάτων σεξ.

Μερικά από τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν, «σεξουαλική ανατομία για ευχαρίστηση», «είδη ατομικών και συνεργαζόμενων σεξουαλικών δραστηριοτήτων» και «φύλο και σεξουαλικές ταυτότητες».

Υπάρχει ένα τμήμα για ηλικίες 9-12 και ένα άλλο για ηλικίες 13-17.

PHOTO PIXABAY

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί