Η διαρροή περιλαμβάνει στοιχεία 533 εκατ. χρηστών του μέσου, όπως τηλεφωνικούς αριθμούς, πλήρη ονόματα, τοποθεσίες, ημερομηνίες γενεθλίων, στοιχεία βιογραφικών και σε κάποιες περιπτώσεις διευθύνσεις e-mail, σημειώνει το BI.
O Alon Gal, επικεφαλής τεχνολογίας στην εταιρεία πληροφοριών περί κυβερνοεγκλήματος Hudson Rock, ανακάλυψε τη διαρροή των στοιχείων το Σάββατο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Τα δεδομένα των 533 εκατ. χρηστών είναι προσβάσιμα δωρεάν.”
“Πρόκειται για παλιά δεδομένα τα οποία είχαν διαρρεύσει το 2019”, ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του εκπρόσωπος της Facebook στο πρακτορείο Bloomberg. “Ανακαλύψαμε και λύσαμε το ζήτημα τον Αύγουστο του 2019”, πρόσθεσε.
Την περίοδο εκείνη, η εταιρεία είχε αντιμετωπίσει πράγματι το τεχνολογικό πρόβλημα που είχε επιτρέψει στα στοιχεία να διαρρεύσουν. Ωστόσο, από τη στιγμή που η διαρροή συμβεί, η εταιρεία έχει ελάχιστες δυνατότητες να σταματήσει τη διακίνηση των στοιχείων ελεύθερα στο Διαδίκτυο, σημειώνει το Bloomberg.
Πηγή: capital. gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το βίντεο με το αγριογούρουνο στο Χαϊδάρι και η αντίδραση των επιβατών έγιναν viral
- Αυστρία: Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης έγραψε χρυσή σελίδα στην παγκόσμια μουσική και αποθεώθηκε
- Πυρηνικές εγκαταστάσεις: Πρωτοβουλία έξι χωρών «τραντάζει» τον πλανήτη
- Διήμερη «απόβαση» του ζεύγους Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Μεθυσμένος άντρας οδηγούσε ροζ παιδικό αυτοκινητάκι σε δρόμο του Καναδά! vid
- Πλεύρης για καραβάνια αλλοδαπών στην Κρήτη: «Παρακολουθούμε αν υπάρχει σκοπιμότητα από πίσω»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 26χρονο μετά από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του για βιασμό
- Ζελένσκι: Η Ρωσία έχει εξαπολύσει πάνω από 3.500 drones και 190 πυραύλους εναντίον της Ουκρανίας τον Σεπτέμβριο
- Γυναίκα πούλησε…κυριολεκτικά την ψυχή της για μια συλλογή από κούκλες Labubu!
- Θεσσαλονίκη: 46χρονος είχε αδυναμία …στις δοκούς αλουμινίου
Κύρια Θέματα

















