Να ξεπεράσει αρκετούς “ειδικούς” στη ρητορική βάλθηκε ένας ομογενής πανεπιστημιακός.
Για…«εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού» μίλησε ο Καθηγητής Αιματολογίας στη Γαλλία, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, στο Kontra Channel, παραθέτοντας τις ιδέες του για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.
Μιλώντας με μένος κατά εκείνων που δεν εμβολιάζονται -και είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού στην Ελλάδα- ο καθηγητής είπε κατά λέξη τα εξής απίστευτα:
«Δεν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει υποχρεωτικός, καθολικός, μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα. Έρχεται ένας σκληρός χειμώνας και ήδη στη Θεσσαλονίκη οι ΜΕΘ είναι γεμάτες. Όλος ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί είναι απλά τα πράγματα γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά».
Έκπληκτος ο δημοσιογράφος ρώτησε ευλόγως τον “ειδικός” αν φοβάται μήπως προκληθούν κοινωνικές εκρήξεις από ένα τέτοιο μέτρο, για να λάβει την εξής απάντηση:
«Καθόλου, τι να με φοβίζει; Koινωνικές εκρήξεις θα έρθουν από τη φτώχεια, όχι από την αρρώστια. Θα έρθουν από την καταπίεση και τα τάγματα των φασιστών που αρχίζουν να κυκλοφορούν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η απάντησή μας είναι μία: Διεκδίκηση ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και επειδή ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής ευθύνης, πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε 300 ανθρώπους την εβδομάδα να πεθαίνουν».
(φωτο: video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποινικές διώξεις για κακούργημα σε βάρος 2 Τούρκων διακινητών – Αποβίβασαν στη Ρόδο τα 58 άτομα
- Το Κατάρ ανακοίνωσε ότι κατέρριψε δύο ιρανικά αεροσκάφη τύπου SU24
- Παναττική στάση εργασίας την Τετάρτη 4 Μαρτίου προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ισραήλ: Παρατείνεται το κλείσιμο των σχολείων και των χώρων εργασίας έως τις 7 Μαρτίου
- Ο Πούτιν συζήτησε την κατάσταση στο Ιράν με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας
- ΕΛΑΣ: Άγνωστοι επιχείρησαν να περάσουν με drones απαγορευμένα αντικείμενα στις φυλακές Δράμας και Λάρισας
- Τραμπ: Το «μεγάλο κύμα» στον πόλεμο με το Ιράν δεν έχει έρθει ακόμη
- Η Ισπανία λέει «όχι» στις ΗΠΑ για επιχειρήσεις κατά του Ιράν από το έδαφός της
- ΗΠΑ: Με πτώση άνοιξε η Γουόλ Στριτ – Πέφτουν τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, ανεβαίνει η τιμή του Μπρεντ
- Ιταλός ΥΠΕΞ για ΗΠΑ και Ισραήλ: «Αποφάσισαν αυτόνομα και σε καθεστώς μυστικότητας πότε να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις»









