Διαβάζει Λιακόπουλο; Ο Ερντογάν αποκάλυψε χθες στους Τούρκους τι έρχεται μετά τον ιό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοσμογονικές αποκαλύψεις από εκεί που δεν το περιμέναμε...

«Η Τουρκία θα ξεπεράσει την επιδημία του νέου κορωνοϊού σε διάστημα δύο-τριών εβδομάδων με την λήψη των σωστών μέτρων και τις λιγότερες δυνατές ζημίες», διαβεβαίωσε την Τετάρτη, σε διάγγελμά του, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ωστόσο τα λόγια που ακολουθούν είναι συγκλονιστικά!

«Μετά από αυτή την πανδημία, ο κόσμος θα κατευθυνθεί σε μία νέα τάξη πραγμάτων. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Θα δημιουργηθεί ένα καινούριο πολιτικοοικονομικό σύστημα. Ως Τουρκία εισερχόμαστε σε αυτήν την εποχή, με μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και ισχυρές υποδομές. Μας παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Τουρκίας, τονίζοντας πως ο Αλλάχ είναι μαζί τους: «Όπως σε όλα τα θέματα, δεν αμφιβάλλουμε ότι η βοήθεια του Αλλάχ θα είναι μαζί μας σε αυτό το πρόβλημα».

Ο Ερντογάν δείχνει αρκετά ενημερωμένος για αυτά που έπονται με αφορμή τον κορωνοϊό. Με τους πολίτες, ανά τον κόσμο, φοβισμένους, θα δοθεί «παγκόσμια λύση», όχι μόνο σε ό,τι αφορά την Υγεία αλλά και την πολιτική διακυβέρνηση του πλανήτη. Το πολιτικοοικονομικό σύστημα πράγματι θα αλλάξει και δεν αποκλείεται να δούμε μία παγκόσμια αρχή να αναλαμβάνει τα πάντα.

«Έχουμε προετοιμαστεί για κάθε σενάριο», είπε στο διάγγελμά του, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση, ο Τούρκος πρόεδρος.

«Αναχαιτίζοντας την ταχύτητα της διάδοσης του ιού σε δύο με τρεις εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε αυτήν την περίοδο όσο το δυνατόν συντομότερα και με όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά», τόνισε.

«Μας περιμένουν λαμπρές ημέρες, εφόσον τηρούμε τις προειδοποιήσεις και παραμείνουμε προσεκτικοί. Η ζωή κάθε πολίτη είναι εξίσου σημαντική για εμάς. Για αυτό λέμε, «Μείνε στο σπίτι, Τουρκία»», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί