Διαστάσεις ντόμινο λαμβάνουν οι πυρπολισμοί κεραιών 5G εν μέσω πανδημίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που συνδέουν την εξάπλωση του δικτύου 5G με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ένα μεγάλο κύμα οργής έχουν προκαλέσει οι θεωρίες για άμεση σχέση των δικτύων 5G με το «ξέσπασμα» των κρουσμάτων κορωνοϊού ανά τον πλανήτη.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η Μεγάλη Βρετανία στην οποία ήδη έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις πυρπολισμών ή πάσης φύσεως βανδαλισμών κεραιών 5G.

Μάλιστα η κίνηση αυτή από εξαγριωμένους πολίτες έχει φέρει τις κατά τόπους αρχές στα πρόθυρα του να ζητήσουν παρέμβαση της κεντρικής κυβέρνησης του Λονδίνου.

Οι εταιρείες στις οποίες ανήκουν οι κεραίες και που διαμαρτύρονται για ζημιές πολλών χιλιάδων λιρών σε αρκετές περιοχές της Μ.Βρετανίας ζητάνε τα «κεφάλια» των ταραξιών από τις αστυνομικές αρχές.

Η κίνηση που έκανε πραγματικά έξαλλους τους υποστηριχτές της θεωρίας με το 5G είναι η τοποθέτηση ενός πυργου κινητής τηλεφωνίας 20 μέτρων στο Μπέρμιγχαμ πριν από μερικές μέρες.

Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό αυτό κίνησε τις υποψίες σε αρκετούς χρήστες των social media, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα βίντεο με την εγκατάσταση του εν λόγω πύργου 5G «κατέβηκαν» από το διαδίκτυο.

Βρετανικά ΜΜΕ γράφουν πως τις τελευταίες μέρες διάφορες ομάδες αντι-5G στο Facebook έχουν «πάρει φωτιά» με αφορμή την ολοένα και εξαπλούμενη θεωρία η οποία θέλει το δίκτυο 5G να συνδέεται πλήρως με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αυτά τα βίντεο αφαιρέθηκαν αργότερα από το Facebook, γεγονός που ενθάρρυνε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων να κάνουν το ίδιο.

(screenshot)

Όσο για τη θεωρία που εξαπλώνεται ραγδαία μέσω του ελεύθερου (ακόμη) ίντερνετ μπορείτε να μάθε περισσότερα σε σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ .

(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί