Menu

Διαβάστε για να προλάβετε το κακό στα ίδια σας τα σπίτια

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Η παρακάτω είδηση βοηθάει τους πάντες να απεμπλακούν από την προπαγάνδα της Νέας Τάξης περί «ανοιχτών κοινωνιών» και να αντιληφθούν τον κίνδυνο που χτυπά την πόρτα τους λόγω της αθρόας έλευσης μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας.

Μητέρα δύο παιδιών στην Αγγλία, η οποία είχε πειστεί από τα ΜΜΕ της χώρας της, φιλοξένησε «ανήλικο προσφυγόπουλο», το οποίο της είπαν πως κατάγεται από το Αφγανιστάν και είναι 12 χρονών.

Οι… κοινωνικές υπηρεσίες της ζήτησαν να τον φροντίσει για «μερικές νύχτες».

Τα πράγματα ωστόσο δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Ξαφνικά επιτέθηκε στην οικογένειά της, απειλώντας ότι θα τους σφάξει όλους.

Μιλώντας στην εκπομπή ‘Loose Women’ του ITV, η μητέρα, η οποία, για ευνόητους λόγους εμφανίστηκε με την πλάτη γυρισμένη, αλλοιωμένη φωνή και με το ψεύτικο όνομα “Julie”, κάλεσε την κυβέρνηση να διενεργήσει σωστούς ελέγχους για την ηλικία των «προσφύγων» που εισέρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γιατί το έκανε αυτό;

Μα γιατί επρόκειτο τελικά για άνδρα 19-21 ετών, ο οποίος παρίστανε το προσφυγόπουλο.

«Όταν μπήκα στο δωμάτιο, δεν πίστευα ότι ήταν το άτομο για το οποίο μου μιλούσαν. Έμοιαζε περίπου 19 ετών. Ήταν πολύ ήσυχος και πολύ άτολμος. Δεν ήθελα να βλάψω τα συναισθήματά του, αλλά δεν παίρνω συνήθως έφηβους. Παίρνω μικρότερα παιδιά. Αλλά σκέφτηκα πως χρειάζεται ένα σπίτι και δεν έκανα καμία άλλη σκέψη».

Αγνοώντας το ένστικτό της, η «Julie» γενναιόδωρα άνοιξε το σπίτι της για το «παιδί».

Οι υποψίες για την ηλικία του αυξήθηκαν έπειτα από μια οδοντιατρική εξέταση.

 «Πήγαμε σε ένα οδοντιατρικό ραντεβού, και η ηλικία που εκτίμησε ο οδοντίατρος υπολογιζόταν μεταξύ 18 και 21 ετών. Επειδή ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν 12 ετών και ο οδοντίατρος τον προσδιόριζε ότι ήταν 21, του δόθηκε το ‘πλεονέκτημα αμφιβολίας’ και καταχωρήθηκε ως 16 ετών. Ο μέσος όρος».

Απίστευτα πράγματα!!!

Η «Julie» δήλωσε στους δημοσιογράφους πως αρχικά όταν έφθασε στο σπίτι το… «προσφυγόπουλο» ήταν ευγενικό και συμπεριφερόταν καλά, αλλά σύντομα άλλαξε συμπεριφοράQ

«Τον συνέκρινα μα τον γιο μου και πρόσεξα πως φαίνεται πιο μεγάλος στην ηλικία.

(…)

Άρχισα να φοβάμαι πολύ – έγινε αρκετά απειλητικός μόλις του έφτιαξα ένα λογαριασμό στο Facebook. Ήλπιζα ότι έτσι θα τον βοηθήσω να βρει την οικογένειά του, αλλά εκείνος άρχισε να γίνεται απειλητικός (σ.σ. προφανώς δεν ήθελε να γυρίσει πίσω).

(…)

Τον έπιασα να επισκέπτεται εξτρεμιστικές σελίδες στο διαδίκτυο.

(…)

Θυμάμαι μια μέρα, στάθηκε μπροστά στο ψυγείο και κοιτούσε μια φωτογραφία εμένα και της κόρης μου, προσπαθώντας να με εκφοβίσει μέσω αυτής.

Περπάτησε πίσω που και ακόμα μπορώ να νιώσω την ανάσα του στο πίσω μέρος του λαιμού μου, ενώ είχα κοκκαλώσει από τον φόβο.

(…)

Προσφέρθηκαν και άλλα σπίτια για να τον φιλοξενήσουν. Όταν του πρότειναν να μετακομίσει έγινε αρκετά επιθετικός.

 Άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά και, στη συνέχεια, όταν ένα μέλος της οικογένειάς μου μπήκε στη μέση, από φόβο μήπως μου κάνει κάτι κακό, τον έσπρωξε και άρχισε να τον χτυπάει.

Έτρεξα για να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει και του έλεγα «γιατί το κάνεις αυτό;»»

Μόλις ήρθε η αστυνομία και τον απομάκρυνε, η «Julie» άκουσε τον «παιδί» που φιλοξενούσε να την απειλεί : «Θα σας σκοτώσω όλους. Ξέρω που μένετε».

Μάλιστα, γελούσε που μας κορόιδεψε σχετικά με την ηλικία του!.

Φοβάμαι πολύ τώρα, άλλαξα την κλειδαριά στο σπίτι μου και όλο προσέχω μήπως εμφανισθεί», τόνισε.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με την εφημερίδα SUN, τα περιστατικά με ενήλικους μουσουλμάνους, οι οποίοι μικροδείχνουν και παρουσιάζονται ως «ανήλικα προσφυγόπουλα» είναι πάρα πολλά και δεν αποκλείεται να συμβαίνουν και στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες από διάφορες ύποπτες περιπτώσεις:

EL.GR

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...